Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί που θα περάσουν από τον Κηφισό, καθώς αυτή την ώρα στο σημείο εντοπίζεται αυξημένη κίνηση ουρές χιλιομέτρων να σχηματίζονται από το Αιγάλεω μέχρι και το ύψος της Μεταμόρφωσης και στα δύο ρεύματα με το πρόβλημα να είναι πιο έντονο στο ρεύμα της ανόδου.
Προβλήματα στην κυκλοφορία εντοπίζονται και στη λεωφόρο Μεσογείων, στη λεωφόρο Κηφησίας,στην Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη, στη Βασιλίσσης Σοφίας αλλά και στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και το κέντρο της Αθήνας.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.