Μυτιλήνη: Παρέλαβε από το πλοίο δέμα με 5,5 κιλά λαθραίου καπνού

Μυτιλήνη: Παρέλαβε από το πλοίο δέμα με 5,5 κιλά λαθραίου καπνού

Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης

kapnos
Άλλη μια αποστολή λαθραίου καπνού μέσα σε ασυνόδευτο χαρτοκιβώτιο που φορτώθηκε στο πλοίο της γραμμής για τη Μυτιλήνη έπεσε στο κενό, καθώς οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής συνέλαβαν επ' αυτοφώρω την 41χρονη Ελληνίδα που πήγε να το παραλάβει.

Το χαρτοκιβώτιο είχε εντοπιστεί κατά την εκφόρτωσή του στο λιμάνι και είχε θεωρηθεί ύποπτο, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό διακριτική επιτήρηση. Όταν εμφανίστηκε η γυναίκα που ζήτησε να το παραλάβει, οι λιμενικοί την ακινητοποίησαν, το άνοιξαν και βρήκαν μέσα 11 συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού συνολικού βάρους πέντε κιλών και 500 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο Τελωνείο του νησιού. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστεί ο αποστολέας του χαρτοκιβωτίου.

Μία σύλληψη για λαθραία τσιγάρα και στην Κομοτηνή

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στο χώρο διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς στην Κομοτηνή, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν Έλληνα όταν τον εντόπισαν να διαθέτει προς πώληση 180 πακέτα τσιγάρων χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγωγή Μαρκέλλας: Το κορίτσι αναγνώρισε τη γυναίκα που το άρπαξε- Ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση εντάλματος

Αλλοδαποί έκλεβαν φιάλες αλκοολούχων ποτών στην Κω

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα επιθυμεί την παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης