Θα «έσπρωχνε» μισό κιλό κάνναβης σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη

Θα «έσπρωχνε» μισό κιλό κάνναβης σε Κιλκίς και Θεσσαλονίκη

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

kilkis
Πέρασαν τη νύχτα του Σαββάτου ακολουθώντας βήμα προς βήμα έναν Αλβανό που διακινούσε ποσότητες κάνναβης στην περιοχή ευθύνης τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς, αλλά έφτασαν τελικά σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης για να τον εντοπίσουν και να του βάλουν χειροπέδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 545 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και δυο κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αφού εκεί έγινε η σύλληψη.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Σέρρες και Ξάνθη

Τρεις Ρομά, δυο άνδρες και μια γυναίκα, συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο και στην κατοχή τους βρέθηκαν 6,6 γραμμάρια ηρωίνης, 3,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 3,5 ναρκωτικά χάπια, ενώ κατασχέθηκαν και δυο σύριγγες.

Στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ξάνθης ένας Έλληνας, ο οποίος πέταξε από το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στο οδόστρωμα μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2,3 γραμμαρίων όταν αντιλήφθηκε τον επικείμενο έλεγχο. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν και πέντε ναρκωτικά χάπια.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βρήκαν όπλα σε σπίτια και μαγαζί στη Λακωνία

Φθιώτιδα: Προσπάθησε να σκοτώσει τον πατριό του με αυτοκίνητο!

Επίθεση με βιτριόλι: Το πιο κρίσιμο 48ωρο για τον εντοπισμό της μαυροντυμένης γυναίκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης