Αρκουδάκια έστησαν πάρτι σε κτήμα στο Μέτσοβο - Δείτε βίντεο
Οικογένεια των άγριων ζώων κατέστρεψε κερασιές και κήπους, χωρίς να... ενοχλείται από διερχόμενα αυτοκίνητα
Ήταν σίγουρα το πιο παράξενο… πάρτι που στήθηκε!
Χωρίς η οικογένεια των άγριων ζώων να ενοχλείται από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, καθώς το κτήμα βρίσκεται πλησίον κεντρικού δρόμου στο Μέτσοβο και χωρίς, επίσης, να ενοχλείται από την ανθρώπινη παρουσία σε μικρή απόσταση, απόλαυσε τα κεράσια και άλλα φρούτα και στο τέλος μπήκε στην αποθήκη, όπου... δοκίμασε το κρασί και το τσίπουρο!
Από το πέρασμα των αρκούδων,έμειναν σπασμένες κερασιές, κατεστραμμένοι κήποι, ανάστατη η αποθήκη, αλλά και ένα βίντεο με τα αρκουδάκια να απολαμβάνουν την βόλτα τους στη φύση του Μετσόβου!
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα