Σήμερα, στις τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας έχουν δημιουργηθεί τεράστιες ουρές.
Οι πολίτες, όπως φαίνεται μάλιστα στις εικόνες που κατέγραψε το protothema.gr στην Πλατεία Αμερικής έξω από τράπεζα, δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλείας.
Οι αποστάσεις μεταξύ τους είναι μικρές, ορισμένοι δεν φορούν μάσκες, ενώ η αναμονή είναι τόσο μεγάλη που περιμένουν μέχρι και μιάμιση ώρα για την εξυπηρέτησή τους.
Λόγω της μεγάλης αναμονής, δεν λείπουν και οι εντάσεις, τόσο μεταξύ των πολιτών, αλλά και των εργαζομένων.
Λίγο μετά τις 11:00 χρειάστηκε να παρέμβει μάλιστα και η αστυνομία προκειμένου οι πολίτες που ήταν έξω από την τράπεζα να κρατήσουν τις αποστάσεις που πρέπει ο ένας από τον άλλον.
Κλείσιμο
Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, υπάλληλος της τράπεζας προσπαθεί να εξηγήσει τους κανόνες και ποιες συναλλαγές επιτρέπονται εντός της τράπεζας.
Μεγάλες είναι οι ουρές που σχηματίζουν οι πολίτες και έξω από καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, καθώς επιτρέπετε συγκεκριμένος αριθμός πελατών να εισέλθει μέσα στο κατάστημα.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.