Η συμπεριφορά του Τζάγκερ οδηγούσε τις κοπέλες του σε απόπειρες αυτοκτονίας

Η συμπεριφορά του Τζάγκερ οδηγούσε τις κοπέλες του σε απόπειρες αυτοκτονίας

Ο Μικ Τζάγκερ, ήταν πάντα γνωστός για τις άκαρδες συμπεριφορές σε φίλες, κοπέλες, γυναίκες, συντρόφους και ερωμένες. Bianca, Jerry Hall, Carla Bruni, όλες έχουν περάσει από το κρεβάτι του και τους έχει αφήσει σημάδια...

Η συμπεριφορά του Τζάγκερ οδηγούσε τις κοπέλες του σε απόπειρες αυτοκτονίας

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols της ροκ μουσικής τα τελευταία 50 χρόνια. Λέγεται ότι έχουν περάσει κυριολεκτικά χιλιάδες γυναίκες από το κρεβάτι του. Δεν το διαφήμιζε ποτέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι έτσι κάνουν οι πραγματικοί «γυναικάδες». Μπορεί όλα τα μέλη των Rolling Stones να είχαν άπειρες γυναίκες να τους κυνηγούν αλλά ο Jagger ήταν πάντα -όπως συνηθίζεται στον τραγουδιστή ενός συγκροτήματος- ο πιο δημοφιλής.

Και παρ' όλο που οι απόπειρες αυτοκτονίες είναι ένα μοτίφ καθόλου άγνωστο για τον μουσικό, μέχρι και πρόσφατα δεν είχαν αφήσει βαθύ σημάδι στην ψυχή του. Μέχρι και την προηγούμενη δευτέρα, όπου η σύντροφος του για περίπου 12 χρόνια αφαίρεσε την ζωή της.
Κλείσιμο



Η πρώτη του επίσημη κοπέλα ήταν η Chrissie Shrimpton, η μικρή αδερφή του supermodel Jean Shrimpton την οποία γνώρισε ως φοιτητής στο London School of Economics, στα 19 του.
Στην αρχή ήταν μαγεμένος μαζί της και υπολόγιζαν να παντρευτούν αλλά ξαφνικά ο Mick έγινε rockstar, και το 1966 την χώρισε για την τραγουδίστρια Marianne Faithfull. Μόνη της και εγκαταλελειμμένη στο διαμέρισμα τους, πήρε υπνωτικά χάπια και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ο Jagger την βρήκε λίγο πριν το τέλος, και της έκανε εισαγωγή σε νοσοκομείο με ψεύτικο όνομα και μετά την μετέφερε σε ιδιωτική κλινική όπου την παρέλαβαν όταν συνήλθε οι γονείς της. Την άφησε χωρίς άλλες εξηγήσεις και χωρίς καμία αποζημείωση. Χρόνια αργότερα, η Chrissie προσπάθησε να δημοσιεύσει κάποια ερωτικά του γράμματα προς αυτήν, αλλά ο Jagger πάντοτε παρανοικός στο να ελέγχει τα πάντα που σχετίζονται με αυτόν, της έκανε μήνυση και ζήτησε την επιστροφή τους.




Η Marianne Faithfull η γυναίκα για την οποία την άφησε, ήταν κόρη βαρώνης. Μύησε τον Jagger σε έναν κόσμο όπερας, μπαλέτου και λογοτεχνίας. Ήταν ελεύθερο πνεύμα και απέκτησε παγκόσμια φήμη όταν το 1967 συνελήφθη μαζί με τον Jagger και τον Keith Richards για κατοχή ναρκωτικών, φορώντας μόνο ένα γούνινο χαλί. Βέβαια η ζωή με έναν μεγάλο νάρκισσο όπως ο Jagger δεν θα ήταν εύκολη. Όταν ο Jagger έφυγε για Αυστραλία κατάπιε 50 ταμπλέτες πίνοντας τες με ζεστή σοκολάτα. Όπως και με την περίπτωση της Chrissie, ο Mick την βρήκε παρα τρίχα ζωντανή. Σε αντίθεση με την Chrissie, η Faithfull κατέφυγε για χρόνια στο αλκόολ και τα ναρκωτικά για να τον ξεπεράσει. Αφού χώρισε με τον Τζάγκερ, ταλαιπωρήθηκε από τον εθισμό στην ηρωίνη και ζούσε άφραγκη στους δρόμους του Σόχο.



Τρίτη στην σειρά η Bianca Perez-Mora Macias, από την Νικαράγουα που έγινε η πρώτη του σύζυγος, αλλά όπως είπε και η ίδια, «ο γάμος μου τελείωσε την ημέρα του μυστηρίου» καθώς εκείνο το πρωινό, ο Τζάγκερ της είχε ζητήσει να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Μετά από αυτό απλώς συνυπήρχαν μαζί για κάποια χρόνια για το καλό της κόρης τους Jade Jagger.
Χώρισαν το 1979 και μέσω των πανέξυπνων δικηγόρων του, της έδωσε μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ.



Αντικαταστάτρια της το Τεξανό μοντέλο Jerry Hall που ο Jagger «έκλεψε» από την αγκαλιά του Bryan Ferry. Πολλοί είπαν οτι βρήκε την τέλεια γυναίκα. Έκανε οτι δεν καταλάβαινε τις συνεχείς απιστίες του που συνεχίστηκαν και αφού ο Jagger έκλεισε τα 45, με πολύ νεώτερες γυναίκες, μάλλον γιατί ήθελε απλά να παντρευτεί. Κακές γλώσσες λένε οτι πακέταρε μαζί της και ένα νυφικό κάθε φορά που συνόδευε τον Jagger σε τουρνέ.

Αλλά τα χρόνια περνούσαν και πρώτα έκαναν μαζί δύο παιδιά και μετά ο Mick συμφώνησε να την παντρευτεί σε μια καλύβα στο Μπαλί το 1990. Οι απιστίες του συνέχιζαν, και εκείνο το διάστημα μάλιστα λέγεται οτι είχε δεσμό με την Carla Bruni. Το σημείο βρασμού όμως για την Jerry Hall, μάλλον ήταν η σχέση του με τη βραζιλιάνα σούπερμόντελ Luciana Morad, η οποία κατέληξε και σε ένα γιο που αναγκάστηκε να αναγνωρίσει ο Mick, τον Lucas.

H Jerry του έκανε μήνυση ζητώντας διαζύγιο καθώς είχαν ήδη τέσσερα παιδιά. Ο Jagger την απείλησε λέγοντας της ότι ο γάμος τους δεν ήταν καν έγκυρος. Ο γάμος εν τέλει ακυρώθηκε κοινή συναινέσει και λέγεται ότι της έδωσε 4,5 εκατομμύρια λίρες, κάνοντας την να είναι η πρώτη κοπέλα του που είπε οτι είναι γενναιόδωρος.

Με την L 'Wren Scott λέγεται οτι σκόπευε να γεράσει. Είχε την δική της φήμη, ήταν πλούσια, ανεξάρτητη και δεν ζητούσε γάμους. Αλλά παρ' όλα αυτά μετά από δέκα χρόνια σχέσης ο Jagger την αποκαλούσε “κάποια που βλέπω”. Παρ' όλα αυτά φαίνεται οτι αυτή θα είναι η γυναίκα που θα τον σημαδέψει. Τρίτη και φαρμακερή φορά (και μάλιστα πάλι ενώ βρίσκεται στην Αυστραλία) μια γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αλλά αυτή τη φορά δεν την πρόλαβε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης