Αυτοκτόνησε η σύντροφος του Mick Jagger

Αυτοκτόνησε η σύντροφος του Mick Jagger

Την σχεδιάστρια L'Wren Scott την βρήκε στο διαμέρισμά της νεκρή η βοηθός της 

Αυτοκτόνησε η σύντροφος του Mick Jagger
Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία της 47χρονης σχεδιάστριας και συντρόφου του Mick Jagger, L'Wren Scott. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν τη Δευτέρα από την βοηθό της. 

Αν και δεν έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα η επίσημη έκθεση του ιατροδικαστή, όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Η  L'Wren Scott έδωσε τέλος στη ζωή της με ένα κασκόλ με το οποίο κρεμάστηκε. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο λογαριασμός της στο Twitter ανανεώθηκε μία ώρα μετά την εύρεση του πτώματος.

Κλείσιμο
Με τον δημοφιλή τραγουδιστή ήταν μαζί από το 2001. Ο εκπρόσωπος του μέλους του θρυλικού συγκροτήματος των Rolling Stones, είπε πως ο Mick Jagger -που βρίσκεται σε τουρνέ στην Αυστραλία- είναι απόλυτα σοκαρισμένος και καταρρακωμένος από την είδηση του θανάτου της εδώ και 13 χρόνια συντρόφου του. 

Η Scott, πρώην μοντέλο, το 2006 είχε δημιουργήσει τη δική της εταιρεία μόδας. Πηγές της αστυνομίας είπαν ότι η 49χρονη δεν άφησε σημείωμα, ενώ οι αστυνομικοί δεν εικάζουν ότι μπορεί ο θάνατός της να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αναφέρει η εφημερίδα New York Post.

Σύμφωνα με την Post, η Scott ακύρωσε μια επίδειξη μόδας που είχε προγραμματίσει τον Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, υποστηρίζοντας ότι πήρε αυτή την απόφαση επειδή έφτασαν με καθυστέρηση τα υφάσματα που είχε παραγγείλει και προορίζονταν για τα ρούχα της επίδειξης.

«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η Λόρεν ακύρωσε την επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου», δήλωσε στην Post μια πηγή της βιομηχανίας της μόδας. «Ήταν πολύ σημαντική για εκείνη. Ανέβαζε πολλές φωτογραφίες στο Instagram, αλλά τελευταία δεν είχε αναρτήσει σχεδόν τίποτα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης