Pink Martini: Το αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού επιστρέφει στην Αθήνα

Pink Martini: Το αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού επιστρέφει στην Αθήνα

Θα εμφανιστούν στο  Faliro Summer Theater

Pink_Martini
Η μουσική τους είναι σαγηνευτική, συγκινεί και ξεσηκώνει. Ο λόγος για τους Pink Martini, το δημοφιλές αμερικανικό συγκρότημα που επιστρέφει στην αγαπημένη του Ελλάδα προκειμένου να δώσει μια συναυλία, στις 25 Ιουλίου, στο Faliro Summer Theater.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, περιορισμών και εγκλεισμού η μουσική των Pink Martini αποτελεί την ιδανική «συνταγή» ψυχαγωγίας. Συνδυάζει, με ιδιαίτερα σύγχρονο τρόπο, ρετρό και τζαζ μοτίβα με ροκ και pop ρυθμούς αλλά και μια ποικιλία μουσικών από όλο τον κόσμο και ταξιδεύει τον ακροατή από  τη Γαλλία του Μεσοπόλεμου, τη ρομαντική Ιταλία και τη φλογερή Ισπανία μέχρι τη μυστηριώδη Αραβία, τη Αβάνα του 30, την Ιαπωνία και την πολυπολιτισμική Νέα Υόρκη.

«Είμαστε σαν μουσικοί αρχαιολόγοι που ανασύρουμε μελωδίες και ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου και δημιουργούμε ένα είδος μοντέρνας μουσικής» δηλώνει χαρακτηριστικά ο ιδρυτής τους Thomas Lauderdale. Πράγματι η μπάντα δεν εξερευνά μόνο διαφορετικές μουσικές αλλά αποτελείται και από μουσικούς που προέρχονται από διαφορετικές χώρες.

Στην Ελλάδα αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν το «Sympatique» (Je ne veux pas travailler). Μας ξάφνιασαν με την απόδοση τους στα «Παιδιά του Πειραιά», μας ταξίδεψαν με το «Amado mio», μάς έκαναν να ονειρευτούμε με το «Una notte a Napoli». Δεν τυχαίο εξάλλου πως από το 2001 που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας οι συναυλίες τους είναι σχεδόν πάντα  sold out.

Στην καλοκαιρινή συναυλία τους στην Αθήνα θα συμμετάσχουν, για πρώτη φορά, και οι δύο φωνές του συγκροτήματος, η China Forbes και η Storm Large ενώ μαζί τους θα είναι και οι Εdna Velasquez και Jimmy Herrod, συνεργάτες τους στα φωνητικά τα τελευταία χρόνια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης