Διαγωνισμός animation από την Blue Star Ferries και το Animasyros

Διαγωνισμός animation από την Blue Star Ferries και το Animasyros

Δείτε τους όρους συμμετοχής

Animation_Contesst
Διεθνή διαγωνισμό animation για το νέο τηλεοπτικό της σποτ διοργανώνει η Blue Star Ferries, σε συνεργασία με το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας της.

Θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη και τον θαυμασμό των μικρών επιβατών τόσο για τον στόλο της όσο για τον παιδικό ήρωα Blustarino, η Blue Star Ferries καλεί ταλαντούχους δημιουργούς animation, εντός και εκτός Ελλάδας, να υποβάλουν τις προτάσεις τους, με στόχο τη δημιουργία της νέας ανιμέισον ταινίας της εταιρείας με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 15 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου 2021. Τα τελικά έργα θα επιλεγούν από επταμελή κριτική επιτροπή, που αποτελείται από εκπροσώπους των χώρων του ανιμέισον, της διαφήμισης και της Blue Star Ferries . Οι τρεις νικητές θα λάβουν πλούσια έπαθλα, που θα απονεμηθούν στο πλαίσιο του Animasyros 2021 Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων, το οποίο επιστρέφει για 14η χρονιά στη Σύρο, απ’ τις 22 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στον Διαγωνισμό είναι διαθέσιμες ΕΔΩ 

Με την πάγια υποστήριξη της Blue Star Ferries ως χορηγού των ακτοπλοϊκών του μεταφορών, το Animasyros, το μεγαλύτερο στο είδος του Φεστιβάλ στην Ελλάδα και ένα από τα 20 σημαντικότερα παγκοσμίως, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, αντλεί φέτος έμπνευση από τη γνωστή φράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στον λόγο που εκφώνησε στην Πνύκα, “Ως μία βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας [...], και εκάμαμε την Επανάσταση.”, αφιερώνοντας την ετήσια θεματική του στην Ελευθερία.

Η συνεργασία της Blue Star Ferries με το Animasyros έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς πηγάζει από την κοινή επιθυμία των δυο φορέων να στηρίζουν και να συνεργάζονται με τις τοπικές κοινωνίες, αποδεικνύοντας ότι τα ελληνικά νησιά μπορούν να είναι πρωτοπόροι που συμβάλλουν σημαντικά στον πολιτισμό, την κοινωνία, την προστασία του περιβάλλοντος και την επιχειρηματικότητα.

Τα Βραβεία

Κλείσιμο
Πρώτο βραβείο: χρηματικό έπαθλο 2.500€ και δυο διπλά εισιτήρια σε Διακεκριμένη ή Οικονομική θέση με προορισμό τις Κυκλάδες και δίκλινη καμπίνα για τα Δωδεκάνησα ή τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.

Δεύτερο βραβείο: 10 διπλά εισιτήρια για τους προορισμούς της BLUE STAR FERRIES σε Διακεκριμένη ή Οικονομική θέση στις Κυκλάδες και δίκλινη καμπίνα για τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου.

Τρίτο βραβείο: 5 διπλά εισιτήρια για τους προορισμούς της BLUE STAR FERRIES σε Διακεκριμένη ή Οικονομική θέση για τις Κυκλάδες και δίκλινη καμπίνα για τα Δωδεκάνησα και τα νησιά βόρειου Αιγαίου.

Οι Προδιαγραφές της ταινίας

Η ταινία πρέπει να έχει μέγιστη διάρκεια 40’’.

Η ταινία απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, με πρωταρχική στόχευση σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.

Η αίτηση συμμετοχής πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.animasyros.gr. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο info@animasyros.gr

Απαραίτητη στη δημιουργική διαδικασία της ταινίας είναι η χρήση του στοιχείου των πλοίων της BLUE STAR FERRIES και των πλάνων τους, τα οποία περιέχονται στον οδηγό που αποστέλλεται σε κάθε ενδιαφερόμενο δημιουργό κατόπιν σχετικού αιτήματος στο info@animasyros.gr

Κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι ο BLUESTARINO, όπως ακριβώς χρησιμοποιείται και χωρίς παραλλαγές. Ειδικότερες πληροφορίες περιέχονται στον οδηγό που αποστέλλεται σε κάθε ενδιαφερόμενο δημιουργό κατόπιν σχετικού αιτήματος στο info@animasyros.gr

Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα www.animasyros.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης