Εικονογραφημένα tweets σε tshirts

steehos

To brand sTeehos. Greek Lyrics Song Tshirts ήρθε ως καρπός της συνάντησης δύο δημιουργικών ανθρώπων. Ο ένας, ο αρχιτέκτονας Σταμάτης Λεόντιος και ο άλλος, ο γραφίστας Νίκος Μαϊνάρης, γνωστός από την δουλειά του στο Koukoutsi

Αν και το τραγούδι της Λένας Πλάτωνος και της Μαριανίνας Κριεζής «Αν μ’ αγαπάς έλα να κάνουμε έρωτα» (από τον αξεπέραστο δίσκο Σαμποτάζ) κοντεύει να 40αρίσει καθώς μετράει από το 1981 που κυκλοφόρησε ο δίσκος στην αγορά ήδη 37χρόνια, εν τούτοις παραμένει διαχρονικά αγαπημένο και για τις νέες γενιές των ερωτευμένων.
steehos-1


Στο μεταξύ, ας θυμηθούμε τους στίχους: “Αν μ’ αγαπάς έλα να κάνουμε έρωτα
Αν μ’ αγαπάς έλα να κάνουμε έρωτα
Στο δωμάτιο 457
με τα φώτα αναμμένα, τα μάτια ανοικτά

Οι στίχοι της Κριεζή το 2018 έγιναν και εικονογραφημένο tweet σε μπλουζάκι από την δημιουργική ομάδα sTeehos – η τελευταία όπως λένε και οι εμπνευστές / ιδρυτές του όλου εγχειρήματος: “Ο sTeehos εμπνέεται από τα ελληνικά τραγούδια, διαβάζει τις μουσικές, ακούει τους στίχους και σχεδιάζει Teeshirts για όλους όσους αγαπούν το ελληνικό τραγούδι!”.

Για την ιστορία του εγχειρήματος το brand Steehos. Greek Lyrics Song Tshirts ήρθε ως καρπός της συνάντησης δύο δημιουργικών ανθρώπων. Ο ένας, ο αρχιτέκτονας Σταμάτης Λεόντιος και ο άλλος, ο γραφίστας Νίκος Μαϊνάρης. Ο πρώτος, «δεν σχεδιάζει. Κατεβάζει ιδέες και τις λέει στους άλλους» (ξεκίνησε ως Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός στο ΤΕΙ Αθηνών, πήρε πτυχίο Αρχιτέκτονα από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης στην Ξάνθη και συνεχίζει –αν διαβάζω σωστά τους χρόνους στο profile του στο fb- στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης Μνημείων στο Ε.Κ.Π.Α) αλλά ο δεύτερος είναι «όλα τα λεφτά». Ο Νίκος βρίσκεται πίσω από τις δημιουργίες των σχεδίων που τυπώνονται στα Τshirts του Urban Graphique Store Koukoutsi. Μαζί τους, ο γραφίστας Μιχάλης Δελαβίνιας (“Ο Σταμάτης σχεδιάζει ονειροκρίτες με μεγάλη επιτυχία. Στην πραγματικότητα θέλει να μετουσιωθεί σε showman των 90’s”) και ο ηθοποιός, πολύ-εργαλείο Γιάννης Χόρτης που εμφανίζεται και στη καμπάνια της φίρμας (“Ο Γιάννης έχει σπουδάσει και manager”).

Προς το παρόν, οι επιλογές για εικονογραφημένα tweets είναι 17 για τους άνδρες και 15 για τις γυναίκες – η διαφορά εξαντλείται μόνο στη μορφή και το στυλ του tshirt. Ολες οι επιλογές είναι εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

corphes

Ο Αστέριος Γκανάς και ο Χρυσοβαλάντης Κόγιος δημιούργησαν μια σειρά βοτάνων και αρωματικών φυτών αποσπώντας τα πολυπόθητα αστεράκια στον διαγωνισμό Great Taste Awards

seferis-meres-h

Αύριο Δευτέρα κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Ικαρος ο προτελευταίος τόμος του προσωπικού ημερολογίου του Γιώργου Σεφέρη που καλύπτει χρονική περίοδο από τον Ιανουάριο του 1961 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1963

poli-paidi-mnimeia

Οδηγός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση από την Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)

dertilis

Ο καθηγητής Γ. Β. Δερτιλής με την νέα, αναθεωρημένη και επαυξημένη έκδοση του κορυφαίου έργου του «Ιστορία της Νεότερης και Σύγχρονης Ελλάδας 1750-2015» καταφέρνει να εξηγήσει «την Ιστορία της νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας με τους Έλληνες να φαντάζονται μιαν από τις πρωιμότερες δημοκρατίες στον κόσμο και να την διαμορφώνουν βυθισμένοι σε εξάρσεις ενθουσιασμού και σε εμφύλια μίση, να παλεύουν με την αστάθεια που τους επέβαλλε η μοίρα της χώρας, η θέση της στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, και να σκορπούν το αίμα τους αντιμετωπίζοντας αυτοκρατορίες και αψηφώντας υπερδυνάμεις»

1