anastasiadis_themos

Αυτοί οι Ελληνες είναι τρελοί, συριζογραικύλοι, προσοχή!

Θέμος Αναστασιάδης

Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις, εκεί που λες ότι πάει να σκύψει, να τη πετιέται πάνω σου

Ναι, ρε συ, φραγκο-συριζαίε μου, αυτοί οι Ελληνες είναι ΤΡΕΛΟΙ. Μπορούν να υποφέρουν μέχρι και 400 χρόνια σκλαβιάς και μετά να ξεσηκωθούν όλοι μαζί, εκεί που δεν τους περιμένει κανείς και δεν τους πιάνει καν το μάτι του σουλτάνου. Ναι, ρε συ, καρεκλο-συριζαίε μου, αυτοί οι Ελληνες είναι τρελοί, όπως μας το ’χουν ξαναπεί. Εξάλλου το μετέδιδαν και οι Ιταλοί επιτελείς στον Μουσολίνι, εμβρόντητοι, γιατί δεν μπορούσαν να του εξηγήσουν αλλιώς πώς αυτός ο μικρός αριθμητικά λαός τούς είχε πάρει φαλάγγι. Ναι, ρε συ, συριζο-ρουφιανάκο μου, που τα κάρφωσες όλα της Θεσσαλονίκης και στην Ευρωβουλή, πες τους επίσης ότι αυτοί οι Ελληνες είναι τρελοί, όπως το ’χει γράψει η Ιστορία, αλλά και το Χόλιγουντ, από την εποχή του Λεωνίδα με τους 300! Εχουμε και βίντεο να τους στείλουμε αν θες να καταγγείλεις τους τρελούς τους Ελληνες. Πες τους ακόμα ότι αυτή την Κυριακή μαζεύτηκαν πάλι οι τριπλάσιοι, ένα εκατομμύριο πάνω-κάτω, για να ακούσουν έναν 93χρονο ο οποίος μέχρι χθες μετά βίας μιλούσε, όταν μπορούσε, να ξεσπά για μια ολόκληρη ώρα βροντοφωνάζοντας ότι η Μακεδονία είναι μία, είναι ελληνική και ότι δεν θα δώσουμε το όνομα ποτέ. Και του απαντούσαν από κάτω: «Μίκη, αλλάζεις την ιστορία». 

«Ναι», είναι όλοι τους «τρελοί» από ετών 3 έως... 93!


Δεν περιμέναμε βέβαια να μας το πεις εσύ, διορισμένε κρατικοδίαιτε Συριζαίε, νεο-ΓΡΑΙΚΥΛΕ της εθνικής συμφοράς, ότι οι Ελληνες είναι τρελοί που, ενώ έφαγαν όλα τα απίθανα κατακέφαλα στα τρία χρόνια προδοσίας δεξιά και αριστερά, τους την έδωσε και κάνουν χαλασμό για το Μακεδονικό. Αλλά αφού το ξέρεις, τι θες και μπλέκεσαι με τους τρελαμένους και δεν κοιτάς την ωραία δουλίτσα που έχετε στήσει; Την έχεις πάρει σίγουρα την κατσίκα του γείτονα ή μήπως έχει κρυμμένο και κάνα πουλερικό; Αφού την ξέρεις από πρώτο χέρι τη δουλειά σου, κατσαπλιά μου, εγώ θα σ’ την πω; Μάζεψε ό,τι προλαβαίνεις γιατί βλέπω να πλακώνει κακός καιρός που θα τα πάρει όλα και θα τα σηκώσει. Γιατί; Πολύ απλά επειδή οι Ελληνες είναι τρελοί! Παθιάζονται εκεί που τους έχεις ξεχάσει. «Να τη - Να τη πετιέται», που ’χει τραγουδήσει αμέτρητες φορές και ο Μίκης. Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις εκεί που πάει να σκύψει. Γι’ αυτό και θέλουν προσοχή και όχι πολλά-πολλά, όπως συμβαίνει αυτή τη φορά, όπου μες στην αναμπουμπούλα αποκαλύφθηκαν και τα συγγενιλίκια με τους Ρουβίκωνες… Κάτι σαν τα οικογενειακά του Βούτση, ένα πράγμα!

Λασπολογούν και βρίζουν οι συριζογραικύλοι! Οπου γραικύλοι, το υποτιμητικό όνομα που είχαν δώσει στους Ελληνες οι Ρωμαίοι κατακτητές γιατί, περιφερόμενοι στην πρωτεύουσα της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ως δούλοι, πλανόδιοι, μετανάστες της εποχής, ήταν πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα όλα για να ’ναι αρεστοί στους αφέντες τους. Ετσι, λοιπόν, το «γραικύλος» έγινε συνώνυμο του εξευτελισμένου, γονατιστού, δουλοπρεπούς και κουτοπόνηρου Ελληνα, του graecus και Graeculus, που έγινε γραικύλος, σαν να λέμε τη σήμερον ημέρα επιφανής Συριζαίος. Ο οποίος στην αντίστοιχη νεο-ρωμαϊκή αυτοκρατορία της Ε.Ε. και των ισχυρών έγινε υποτακτικός, κανονικό δουλικό, πρόθυμος να καρφώσει μέχρι και τα αδέλφια του για να ’ναι αποδεκτός έστω και από την πίσω πόρτα της αυλής. 

Αντε τώρα να καταλάβει ο γραικύλος Συριζαίος ότι ο Ελληνας είναι τρελός και μπορεί να κάνει χαλασμό χωρίς να περιμένει να του δώσουν καμιά θεσούλα, κάνα αξιωματάκι ή επιδοματάκι. Ο γραικύλος Συριζαίος, αυτό το κοινωνικοπολιτιστικό εξάμβλωμα, «μεταφράζει» και ακούει τα πάντα μόνο αν είναι να βουτήξει κάτι για πάρτη του, χωρίς, κατά προτίμηση, να κάνει το παραμικρό γι’ αυτό. Οπως γράφει και το λεξικό, ο γραικύλος είναι ο πολυλογάς, οκνηρός, ψεύτης και ιντριγκαδόρος, ο οποίος δεν κάνει τίποτα και παριστάνει τον πονηρό εκ του ασφαλούς. Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό βλέποντας τις αλλόκοτες φάτσες που σεργιανίζουν στα κανάλια και χλευάζουν σαν… εθνικιστές τα εκατομμύρια των Ελλήνων που απλώς δεν θέλουν να παραδώσουν την Ιστορία τους και την ψυχή τους μαζί με όλα τα άλλα που τους πήραν; Μα… εθνικιστές και πολεμοκάπηλοι, όπως λένε αυτοί οι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ που καλοπερνούν από το υστέρημα του μισοπεθαμένου Ελληνα που στέκεται στις ουρές, μπορεί να είναι όσοι επιβουλεύονται άλλους λαούς ή θέλουν να εισβάλλουν σε διπλανές χώρες! Συγγνώμη, ψευτοσύντροφοι, εσείς μπορεί να ’χετε κάνει το γιουσουφάκι… λειτούργημα, αλλά ο ξεσηκωμένος για το Μακεδονικό (και όχι μόνο) δεν είναι… επιτιθέμενος, ιμπεριαλιστής, είναι ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ. Δεν φωνάζει για να πάρει κάτι από οποιονδήποτε γείτονα, αλλά υπερασπίζεται αυτό που ΘΕΛΟΥΝ να του πάρουν με τον τσαμπουκά! Το Ονομα της Μακεδονίας που εσείς, επιφανείς συριζογραικύλοι, θέλετε να παραδώσετε επισήμως, αλλά σιγά-σιγά και στα μουλωχτά, όπως έχουν καταλάβει όλοι ότι κάνετε με τον Ερντογάν, από Θράκη, Αιγαίο έως και Κύπρο. Γι’ αυτό σ’ το ξαναλέω, άσ' τα εθνικά και κάνε τη δουλειά σου, Συριζαίε, πάρε και το σπίτι του γείτονα! Τι το θέλει; Αφού ούτε χώρα δεν θα έχει πια.

Χαρακτηρίζουν γραφικό φασιστοειδές αυτόν που απλά και μόνο υπερασπίζεται το σπίτι του; Είναι φαντασιόπληκτοι και αρχαιολάτρες όσοι παίρνουν τους δρόμους μόνο και μόνο για την Ονομασία; Μα, σ’ όλη την Ιστορία της ανθρωπότητας στο πέρασμα των αιώνων, λαοί και έθνη σκοτώνονταν πάντα για μια σημαία, μια ιδέα, ένα όνομα. Πρώτοι και καλύτεροι οι Ελληνες. Να πούμε όλοι μαζί ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει; Βεβαίως, αμήν και πότε! Αλλά ως τότε ας αφήσουν ήσυχα τα δικά μας σύμβολα, τα ελληνικά κεκτημένα που οι Σκοπιανοί περιφέρουν σαν «ταυτότητά» τους, τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι είναι ΚΛΕΜΜΕΝΑ! Ισχυρίζονται ότι έτσι μας λένε… 70 χρόνια. Σιγά την καθυστέρηση! Η Μακεδονία είναι Ελληνική εδώ και 3.000 χρόνια, κάντε τον λογαριασμό.

Αλλά το πρόβλημά μας δεν είναι οι Σλαβοαλβανοί Σκοπιανοί, οι οποίοι δεν θα είχαν πάρει τόσο θάρρος αν δεν τους το είχαν δώσει οι συριζογραικύλοι του Τσίπρα που, απ’ ό,τι φαίνεται, έκαναν τις συνήθεις «διαπραγματεύσεις» τους παραδομένοι εκ των προτέρων. Εξ ου και το πανεθνικό «αέραααα» που ξεσηκώνει τη χώρα πέρα ως πέρα και δεν πρόκειται να κοπάσει αν δεν φύγει το γνωστό νόσημα που κάνει και ομοιοκαταληξία. Α, ναι, τώρα που το ξανασκέφτομαι, το ίδιο κάνει και το σκέτο «λέρα».

Γι’ αυτό σ’ το ξαναλέω, κατσαπλιά μου, κάνε τη δουλειά σου, αυτήν που ξέρεις τόσο καλά! Πήρες την κατσίκα, πήρες το σπίτι, φαντάζομαι να πήρες και τα παιδιά του γείτονα φυσικά. Εξάλλου το ’χες κάνει και παλιά, προληπτικά. Γιατί αν δεν τα βρήκες θα σε βρουν αυτά.

ΥΓ: Αυτά που είπε ο 93χρονος για πολιτική αριστερόστροφη φασιστική απόφυση «που πεθαίνει και το ξέρει» μάλλον εσένα εννοούσε κατσαπλιά μου. Δεν αρχίζεις να τα μαζεύεις σιγά-σιγά, γιατί θα έχεις και πολλή δουλειά έτσι που 'ναι κρυμμένα τόσα πολλά, δεξιά και αριστερά χωμένα, για ώρα ανάγκης... Ήρθε η ώρα. 

ΣΧΟΛΙΑ (87)

I give pain for Macedonia!

75 χρόνια από τη νικηφόρα έκβαση της μεγάλης μάχης που σήμανε την αρχή του τέλους του γερμανικού φασισμού Η επέτειος της εποποιίας του Στάλινγκραντ, γιορτάζεται στις 2 Φεβρουαρίου, μέρα λήξης της αποφασιστικής μάχης που αποτέλεσε την αρχή του τέλους του γερμανικού φασισμού. Στις 2 Φεβρουαρίου 1943, ο φον Πάουλους, έγινε ο πρώτος στρατάρχης στην ιστορία των γερμανικών όπλων που παραδόθηκε, ζητώντας από τους άνδρες του να καταθέσουν τα όπλα. 75 χρόνια μετά, οι μνήμες του Στάλινγκραντ παραμένουν ζωντανές όχι μόνο στη Ρωσία αλλά σε όλο τον κόσμο, αναπόσπαστα συνδεμένες με το όνομα και τη δράση του Ι.Β. Στάλιν, ηγέτη του κόμματος των μπολσεβίκων και του σοβιετικού λαού, πρωτεργάτη της μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των λαών. O ΦΑΣΙΣΜΟΣ θέλησε να ξεριζώσει και να σβήσει από τη μνήμη των λαών το έργο του Στάλιν, και η αντισταλινική (- στην ουσία αντικομμουνιστική) εκστρατεία ύστερα από το διαβόητο 20ό συνέδριο του ΚΚΣΕ το 1956, έφτασε στο σημείο να μετονομάσει την ηρωίδα πόλη του Στάλινγκραντ σε Βόλγκογκραντ. Το ανοσιούργημα ποτέ δεν έγινε αποδεκτό από το λαό, και δεν γίνεται αποδεκτό ούτε σήμερα κάτω από τις συνθήκες της καπιταλιστικής βαρβαρότητας που ζει εδώ και πολλά χρόνια πλέον ο ρωσικός λαός. Oι τοπικές αρχές του Βόλγκογκραντ αποφάσισαν ότι η πόλη θα φέρει το όνομα Στάλινγκραντ στην επέτειο της 2 Φλεβάρη, κατά τους εορτασμούς για τη λήξη του πολέμου στην Ευρώπη (9 Μαου) και σε άλλες τέσσερις ημερομηνίες που συνδέονται με τη μάχη!

Erdogan speaking

... " Άγκυρα και Σκόπια δεν έχουν καμία διαφορά και δεν πρόκειται να αφήσουμε τους αδελφούς μας μόνους και θα είμαστε πάντα μαζί τους. Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της "Μακεδονίας", επειδή η Ελλάδα είναι λάθος. Τούρκοι και "Μακεδόνες" είναι αδέλφια. Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε "άδικες" τις ελληνικές ενστάσεις για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως : Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της "Μακεδονίας" και δεν θα επιτρέψει να αλλάξει όνομα":---- Όπως θα γνωρίζουν όσοι γνωρίζουν, υπήρξαν 16 Turkish Empires ( 220 BC ==> 1922 μ.Χ ) Καθώς οι γείτονες αισθάνονται άβολα με το 16... ενώ δεν θά έπρεπε, είναι ιερός αριθμός, και όπως δείχνουν αρκετές ενέργειες & δηλώσεις τους, ονειρεύονται την 17η αυτοκρατορία... για κάποιο ανεξήγητο λόγο προτείνω να μην τραβήξουν φύλλο από το 16... γιατί θα καούν... αντί για 17... μπορεί να πάρουν φύλλο πορείας για κοιτίδα.

EEEEEEEEΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!

Γεια σου Θεμο πατριωτη! Οι εκπομπες σου ΟΛΑ εσφυζαν απομ εθνικο παλμο! :)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΘΕΜΟ συγχαρητηρια. Στα κειμενα εισαι απαιχτος. Στην ομαδα μας τα χαλας λιγο, αλλα τι να κανουμε "ουδεις ασφαλτος" που λεει και λαικη αηδος μας. Το κειμενο σου αποδιδει στο επακρον το ποιον αυτου του πραγματος που μας κυβερναει (δυναστευει). Πραγματικα ενα απολυτο τιποτα ενα κατσαπλιαδικο εθνομηδενιστικο συνοθυλευμα. Αλλα οι Ελληνες ειναι τρελλοι, θα το ξανακανουν κ μαλιστα δεν εχουν απεναντι τους καμια κραταια οθωμανικη αυτοκρατορια, εχουν γραικυλους γελοτοποιους της ευρωπης και του κσομου. Πολυ ευκολο θα ειναι το εργο. Πραγματι ο Μικης Θεοδωρακης ξεγυμνωσε τους γυμνοσαλιαγκες. Αποδοσε λιτα, πιστικα, και αληθινα το ποιον αυτου του μορφωματος. Προκειται για ενα εθνομηδενιστικο, φασιστικο αριστεροστροφο μορφωμα. Η αντιδραση των συριζαιων ερχεται να επιβεβαιωσει πλεον πανηγυρικα τη διαπιστωση αυτη.

Δεξιος

+0.60 Μπολσεβηκω

Χρηστος

Μπραβο Θεμο, εχεις 100 κιλα @@

Ράλλης

Λίγο να περπατούσε κανείς ανάμεσα στους συλλαλητηριοποιημένους, άκουγε πολλά. Τα καλύτερα (και σίγουρα λιγότερο επικίνδυνα) τα άκουγε από τους μικροπωλητές, που πουλούσαν εθνικοπατριωτισμό, φυσικά χωρίς απόδειξη: 5 ευρώ οι μεγάλες σημαίες στους στύλους του Ολυμπίου Διός (μεγάλη η χάρη του!), 4 ευρώ καθώς προχωρούσες προς Σύνταγμα, με εξαίρεση έναν απροσδιορίστου εθνικότητας μικροπωλητή, ο οποίος με σπασμένα ελληνικά, φώναζε: Έλληνες! Εδώ η σημαία με ένα ευρώ! - 10 λεπτά η ρίγα και άλλα τόσα ο σταυρός. ΥΓ: Ομάδα κουκουλοφόρων χρυσαυγιτών, φωνάζοντας συνθήματα όπως Αύγη Χρυσή, πουτάνας γιοι πολιτικοί και Μαχαίρι στην καρδιά του κάθε Αντιφά, περπατούσαν δίπλα σε οικογένειες που πήγαν με τα παιδάκια τους στο συλλαλητήριο. Δίπλα δίπλα, με τις ίδιες σημαίες. Και από τα μεγάφωνα να ακούγεται το Όταν σφίγγουν το χέρι. Αναρωτιέμαι πώς να το εξήγησε άραγε -αν το εξήγησε, όλο αυτό- ο γονιός στο παιδί του...

Χάρης

Eσύ τι έκανες στο συλλαλητήριο; Έβγαζες φωτό; Θα υποβάλλεις και αναφορά στην Κουμουνδούρου; ΓεροΛαδά...

επαρχιώτης, είμαι οδό Ρέμου

ειμαι πλατεια....πρεπει να φυγω τωρα; Ποτε πεφτει το κυβερνηση να διοριζομαι; Ρεμου η Ερμου λεγεται τελικά;

Άγρας Φουστανελέων

ΜΑΚΑΙΔΩΝΙΑ ΞΑΚΟΣΤΙ, ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ ΧΟΡΑ!

Γυμνασιάρχης

Το ορθόν είναι ''Αλεχάνδρο'' και δεν κλίνεται εις καμμίαν πτώσιν.

@_13:33

Μαύρη προπαγάνδα των 0,60 λεπτών. Ούτε αυτό δεν ξέρετε να κάνετε καλά, αναρχοάπλυτα τρολ.

NB

ΟΙ ΑΘΕΗ ΑΠΑΤΡΗΡΙΔΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΗΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΔΙΑΔΟΣΤΕ!

Ο λαός σηκώθηκε όρθιος

Ο λαός σήκωσε κεφάλι και θα διώξει τους εθνομηδενιστές και τα λαμόγια τους.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία