Βρετανός παρουσιαστής μετατρέπεται σε «σταυροφόρο κατά του 5G» και κατηγορεί το δίκτυο για τον κορωνοϊό

Βρετανός παρουσιαστής μετατρέπεται σε «σταυροφόρο κατά του 5G» και κατηγορεί το δίκτυο για τον κορωνοϊό

Αν και οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν ότι το 5G ουδεμία σχέση έχει με τον κορωνοϊό, ένας Βρετανός παρουσιαστής επιμένει – Έντονες επικρίσεις από το κοινό 

vret_parousiastis
Τι φταίει για τον κορωνοϊό; Σίγουρα όχι το δίκτυο 5G και οι κεραίες τηλεφωνίας, που στη Βρετανία μάλιστα βρέθηκαν στην πυρά των οπαδών της θεωρίας συνωμοσίας, που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Κατάφεραν όλοι όμως να πειστούν απ’ αυτή τη διάψευση των επιστημόνων. Σχεδόν όλοι. Και τουλάχιστον όχι ο Βρετανός παρουσιαστής Ίμον Χολμς, που επιμένει ότι το δίκτυο 5G ευθύνεται για την πανδημία.

Ο παρουσιαστής πρωινής εκπομπής  χαρακτηρίστηκε ως «ανεύθυνος», γιατί υποστήριξε ότι όποιος απορρίπτει τέτοιες θεωρίες ως ανεδαφικές, ουσιαστικά υιοθετεί την «κρατική αφήγηση», που απορρίπτει κάθε σύνδεση του 5G με τη διάδοση της πανδημίας.

Ενδυόμενος τον μανδύα του «σταυροφόρου κατά του 5G», ο Χολμς, που παρουσιάζει εκπομπή με τη σύζυγό του Ρουθ Λάνγκσφρορντ υποστήριξε ότι «είναι πολύ εύκολο να πούμε ότι δεν ισχύει (η θεωρία περί πανδημίας λόγω του δικτύου 5G) καθώς κάτι τέτοιο ταιριάζει στην κρατική αφήγηση».

Μάλιστα είπε σε παρουσιάστρια που χαρακτήρισε «γελοίες» τις σχετικές θεωρίες ότι συμφωνεί μεν μαζί της αλλά δεν δέχεται που τα mainstream media τα βάζουν «με ό,τι δεν είναι αλήθεια, όταν δεν ξέρουν ότι δεν είναι αλήθεια»! Μάλιστα έθεσε το επιχείρημά του στο πλαίσιο της ερευνητικότητας.

Οι παρατηρήσεις του έγιναν μετά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις επιστημόνων, που χαρακτήρισαν «φυσική και βιολογική απιθανότητα» μια τέτοια θεωρία και χαρακτήρισαν όσους διακινούν θεωρίες συνωμοσίας ως «δημόσιος κίνδυνος υγείας».

Πάντως και το κοινό επέκρινε τα σχόλια του παρουσιαστή και τον κατηγόρησε ότι νομιμοποιεί θεωρίες συνωμοσίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζόνσον εθεάθη να περπατά στους κήπους της εξοχικής πρωθυπουργικής κατοικίας με τη μνηστή του

Πρόστιμα: Δεκάδες τα «300άρια» ανά ημέρα για μετακινήσεις εκτός νομού


Κλείσιμο

Η «θεωρία συνωμοσίας» του Αρκά για τον κορωνοϊό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης