Επιμένει ο Ντόναλντ Τραμπ στους ισχυρισμούς του, περί κινεζικής ευθύνης για τον κορωνοϊό, για τους οποίους επικρίθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρόλο που διαβεβαίωσε ότι σέβεται πολύ τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, χαρακτήρισε «ατυχές» το γεγονός ότι ο φονικός ιός ξεκίνησε από εκεί και έχει βγει εκτός ελέγχου.
Ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, αναφερόμενος στον «κινεζικό ιό» –έναν όρο που ο Τραμπ χρησιμοποιεί κατ’ επανάληψη, εξοργίζοντας το Πεκίνο– είπε στη ίδια συνέντευξη Τύπου ότι το Πεκίνο καθυστέρησε να μοιραστεί πληροφορίες για τον ιό με τον υπόλοιπο κόσμο και αυτό δημιούργησε κινδύνους για τους ανθρώπους παγκοσμίως.
Ο Τραμπ επέμεινε ότι έχει πολύ καλή σχέση με τον Σι Τζινπίνγκ και τον θεωρεί φίλο, όμως πρόσθεσε: «Είναι ατυχές που βγήκε εκτός ελέγχου (η επιδημία). Ήρθε από την Κίνα, βγήκε εκτός ελέγχου. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ταραχθεί, το ξέρω. Ξέρω τον πρόεδρο Σι. Αγαπά την Κίνα, σέβεται τις ΗΠΑ. Και πρέπει να πω ότι σέβομαι πολύ την Κίνα και τον πρόεδρο Σι».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.