Κορωνοϊός, ΗΠΑ: Άλλα 11 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Νέα Υόρκη την Πεμπτή

Κορωνοϊός, ΗΠΑ: Άλλα 11 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Νέα Υόρκη την Πεμπτή

Στους 22 οι ασθενείς στην αμερικανική μεγαλούπολη - Κατακρίνει τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ ο Τραμπ, λέγοντας πως δίνουν «ψευδή στοιχεία»

koronoios_nea_yorki
Αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Νέα Υόρκη, καθώς ο κυβερνήτης της αμερικανικής μεγαλούπολης, Άντριου Κουόμο έκανε γνωστό πως την Πέμπτη επιβεβαιώθηκαν άλλοι 11 ασθενείς. Μαζ.ι με αυτούς, ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην πόλη ανήλθε σε 22.

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, Μάικ Πενς υποστήριξε πως περί το 1,5 εκατομμύριο τεστ για κορωνοϊό θα έχουν πραγματοποιηθεί σε εθνικό επίπεδο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε, σε συνέντευξή του, να υποβαθμίσει την εξάπλωση και τις συνέπειες του κορωνοϊού, στον πληθυσμό των ΗΠΑ, υποστηρίζοντας πως τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) της χώρας, παρέχουν «ψευδή στοιχεία» για τον αριθμό των κρουσμάτων για να προσθέσει πως «ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να πάνε στις δουλειές τους, ακόμα κι αν έχουν προσβληθεί», καθώς «η κατάσταση αρκετών βελτιώνεται σημαντικά μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης