Συρία: Εξερράγη παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

Συρία: Εξερράγη παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας - Τις τελευταίες ημέρες μαίνεται η διαμάχη ανάμεσα στις δυνάμεις τους καθεστώτος Άσαντ και στην κυβέρνηση Ερντογάν

thumbs_b_c_be1003794195a8bc9d4509723f6a0f27

Μαίνεται το εφιαλτικό σκηνικό στη Συρία, με τις συγκρούσεις και τις αναταραχές να πλήττουν καθημερινά τη χώρα. Αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά εξερράγη στη συριακή πόλη Τελ Αμπιάντ, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, αφήνοντας πίσω τουλάχιστον νεκρούς.


Η αραβική πόλη, από την οποία οι δυνάμεις που στηρίζουν την Τουρκία απώθησαν τον περασμένο Οκτώβριο τους Κούρδους πολιτοφύλακες YPG, βρίσκεται αντιμέτωπη με σειρά εκρήξεων παγιδευμένων οχημάτων που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες αμάχους.

Προς το παρόν, οι αρχές δεν έχουν σχολιάσει σχετικά.

Η συνάντηση Τσαβούσογλου - Λαβρόφ

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις ανάμεσα σε Μόσχα και Άγκυρα για τη συριακή κρίση. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι ζήτησε από τον Ρώσο ομόλογό του, κατά τη συνάντησή τους, να σταματήσουν άμεσα οι επιθέσεις στην βορειοδυτική περιοχή της Συρίας, Ιντλίμπ, και να επιτευχθεί μια εκεχειρία διαρκείας.

Κλείσιμο
Μιλώντας στη Γερμανία μετά την Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια ο Τσαβούσογλου είπε ακόμη ότι συναντήθηκε με Αμερικανούς βουλευτές στη διάσκεψη και πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να εργαστούν ώστε να βελτιωθούν, σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις με την Τουρκία και όχι μόνο λόγω των εντάσεων ανάμεσα στην Τουρκία και τη Ρωσία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης