Συρία: Νέα συντριβή καθεστωτικού ελικοπτέρου έξω από το Αλέπι - Δείτε βίντεο από την πτώση

Συρία: Νέα συντριβή καθεστωτικού ελικοπτέρου έξω από το Αλέπι - Δείτε βίντεο από την πτώση

Το ελικόπτερο δέχτηκε χτύπημα από πυραύλους ανταρτών, που στηρίζουν οι Τούρκοι, την ώρα που πετούσε πάνω από το δυτικό Αλέπι

alepi_elikoptero1
Αντικυβερνητικές δυνάμεις στη Συρία, οι οποίες υποστηρίζονται από τους Τούρκους, «χτύπησαν» και κατέρριψαν την Παρασκευή άλλο ένα ελικόπτερο του καθεστώτος Άσαντ, σε μια «ζώνη αποκλιμάκωσης» στη νοτιοδυτική Συρία.

Το ελικόπτερο δέχτηκε χτύπημα από πυραύλους, την ώρα που πετούσε πάνω από το δυτικό Αλέπι, σε μια αγροτική περιοχή κι έπεσε μέσα στη «ζώνη αποκλιμάκωσης», η οποία γειτνιάζει με το Ιντλίμπ. Δεν έχει γίνει γνωστός για την ώρα ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονταν στο ελικόπτερο.

Δείτε βίντεο από την πτώση του φλεγόμενου ελικοπτέρου και από τα συντρίμμια του, όταν έπεσε στο έδαφος



Κλείσιμο




Το συριακό αντικυβερνητικό παρατηρητήριο πτήσεων ανέφερε πως ένα στρατιωτικό αεροσκάφος του καθεστώτος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Hamah και ξεκίνησε περιπολίες, έπειτα από τον συναγερμό που σήμανε με τη συντριβή του ελικοπτέρου.


Σημειώνεται πως την Τρίτη τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν ένα άλλο καθεστωτικό ελικόπτερο δέχτηκε ξανά τα πυρά αντικυβερνητικών, πάνω από το χωριό Αλ Ναϊράμπ, στο ανατολικό Ιντλίμπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης