Ο Τραμπ συνεχάρη λάθος... πολιτεία για την νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl!

Ο Τραμπ συνεχάρη λάθος... πολιτεία για την νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl!

Αν και διέγραψε το tweet μέσα σε πολύ λίγη ώρα, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν γλίτωσε το... τρολάρισμα από τους χρήστες της πλατφόρμας

trumper
Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν από τους πρώτους που συνεχάρησαν τους Kansas City Chiefs για την νίκη τους επί των 49ers στο Super Bowl, το αθλητικό γεγονός της χρονιάς στις ΗΠΑ που μονοπωλεί από εχθές το ενδιαφέρον των αμερικανικών ΜΜΕ.

Χρησιμοποιώντας όπως πάντα την αγαπημένη του πλατφόρμα, το Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος πόσταρε ένα εγκωμιαστικό tweet για τους νέους πρωταθλητές και το φανταστικό τους comeback στο γήπεδο, επισημαίνοντας ότι οι ΗΠΑ είναι περήφανες για τους «Τσιφς», που εκπροσώπησαν επάξια «τη σπουδαία πολιτεία του Κάνσας».

Υπάρχει όμως ένα μικρό προβληματάκι: οι «Τσιφς» είναι, και πάντα ήταν, μια ομάδα του Μιζούρι, αφού εκεί ανήκει το Κάνσας Σίτι.

congrats



Ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να διορθώσει το λάθος του, διαγράφοντας το πρώτο tweet του και ποστάροντας ένα άλλο όπου ανέφερε τη σωστή πολιτεία.

Η «γκάφα» του ωστόσο έγινε αντιληπτή από πολλούς χρήστες του Twitter, που δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν αλύπητα τον Τραμπ. 


«Είναι από το Μιζούρι, ηλίθιε», έγραψε η πρώην Γερουσιαστής του Μιζούρι, Κλερ ΜακΚάσκιλ στο Twitter συμπεριλαμβάνοντας ένα screenshot από το πρώτο tweet του Αμερικανού προέδρου.

missou
Κλείσιμο



Άλλοι χρήστες έσπευσαν να ποστάρουν χάρτες στην πλατφόρμα, κάνοντας μαθήματα γεωγραφίας στον Αμερικανό πρόεδρο





Παρόλο που ορισμένα σημεία της μητροπολιτικής περιοχής του Κάνσας Σίτι εκτείνονται πέρα από τα σύνορα, στα εδάφη του Κάνσας, το Κάνσας Σίτι είναι η μεγαλύτερη πόλη του Μιζούρι και είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την συγκεκριμένη πολιτεία. Εκεί εξάλλου βρίσκεται και το εμβληματικό στάδιο Arrowhead Stadium των «Τσιφς».

Το όνομα των Kansas City Chiefs θα  μπορούσε εύκολα να «μπερδέψει» έναν ξένο, σίγουρα όμως για έναν Αμερικανό - και μάλιστα τον πρόεδρο της ΗΠΑ - το λάθος είναι κάπως πιο... βαρύ.



Ένας από τους χρήστες στο Twitter μάλιστα συνέκρινε το λάθος του Τραμπ με τις πρόσφατες προσπάθειες του Μάικ Πομπέο να φέρει σε δύσκολη θέση μια ρεπόρτερ, υπονοώντας ότι πιθανώς να μην ξέρει πού βρίσκεται η Ουκρανία στον χάρτη. Σημειωτέον, ο Πομπέο είναι από το Κάνσας...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης