Τρόμος στην Κωνσταντινούπολη: Λεωφορείο έπεσε σε πλήθος - Ένας νεκρός και 15 τραυματίες

Τρόμος στην Κωνσταντινούπολη: Λεωφορείο έπεσε σε πλήθος - Ένας νεκρός και 15 τραυματίες

Ο οδηγός του λεωφορείου αμέσως μετά επιτέθηκε με μαχαίρι και επιχείρησε να διαφύγει πηδώντας στη θάλασσα - Πέντε απο τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

besiktas
Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σήμερα στην Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένα λεωφορείο έπεσε στο πλήθος, πάνω σε στάση. Τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ, όπως ανακοίνωσε Τούρκος αξιωματούχος, ένας άνθρωπος υπέκυψε στα τραύματά του.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο οδηγός του λεωφορείου κατέβηκε από αυτό κρατώντας μαχαίρι, ενώ τραυμάτισε ένα άτομο που προσπάθησε να τον σταματήσει. Λίγο αργότερα, συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει μέσω θαλάσσης.

Πληροφορίες από τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι 15 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων πέντε σε σοβαρή κατάσταση. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες στα κοντινά νοσοκομεία.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός λεωφορείου που έσπειρε τον τρόμο, γεννήθηκε το 1986 και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως μεταδίδει το Associated Press, ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται τρεις Ιρανοί και δύο παιδιά.

Πάντως ο δήμος ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέτρα για να μην επαναληφθεί τέτοιο περιστατικό. 

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα η αστυνομία. 


Beşiktaş'ta halk otobüsü şoförü durağa daldi, 3 yolcuyu bıçakladı! O anları yolcular anlattı!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης