Βασιλικοί μπελάδες: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «ανησυχεί» για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν

Βασιλικοί μπελάδες: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «ανησυχεί» για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν

Μετά τη συνέντευξη των Σάσεξ που άναψε φωτιές στο παλάτι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εκφράζει ανησυχία για τον αδερφό του – Ελπίζει ότι αυτός και η Μέγκαν «είναι καλά»

21700480
Να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπαθεί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, που καλείται να διαφυλάξει το όνομα και την τιμή της οικογένειας, μετά τη συνέντευξη του αδερφού του και της Μέγκαν Μαρκλ στο ITV, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, σύμφωνα με πηγή του παλατιού που επικαλείται το BBC, «ανησυχεί» για το ζεύγος των Σάσεξ, που δήλωσε ότι πιέζεται, ενώ το παλάτι θεωρεί ότι το ζευγάρι είναι σε εύθραυστη κατάσταση. Μάλιστα ελπίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είναι καλά.

Επισήμως, το Κένσινγκτον δεν σχολιάζει επίσημα το ντοκιμαντέρ, που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Αφρική στις αρχές του μήνα. Όπως είπαν, δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τον εξονυχιστικό έλεγχο από μερίδα του βρετανικού ταμπλόιντ τύπου.

«Όταν συνάντησα τον νυν σύζυγό μου, οι φίλοι μου ήταν ευτυχισμένοι, γιατί ήμουν κι εγώ ευτυχισμένη», είπε η Μέκαν, προσθέτοντας ότι οι Βρετανοί φίλοι της είπαν ότι μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να είναι μια χαρά, αλλά δεν θα τα καταφέρεις, επειδή τα βρετανικά ταμπλόιντς θα καταστρέψουν τη ζωή σου.

Μάλιστα, η Μέγκαν παραδέχθηκε ότι δεν είναι και πολύ καλά. Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρη αναφέρθηκε στην ψυχική του υγεία και τον τρόπο που διαχειρίζεται τις πιέσεις στη ζωή του ως ζήτημα «άμεσης διαχείρισης». Σύμφωνα με τον Χάρι, μέρος της δουλειάς του είναι να δείχνει γενναίος, ωστόσο πολλά πράγματα των πληγώνουν, ειδικά όταν η πλειοψηφία εξ αυτών δεν είναι αλήθεια.

Εντύπωση προκάλεσε και η παραδοχή του Χάρι ότι υπάρχει πρόβλημα με τον αδερφό του, λέγοντας ότι είναι αδέρφια και πάντα θα είναι όμως έχουν «καλές μέρες» και «κακές ημέρες», ενώ ανέφερε ότι αυτήν την περίοδο είναι σε διαφορετικά μονοπάτια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης