Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Καμισλί

Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Καμισλί

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με παγιδευμένο αυτοκίνητο - Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους άμαχοι, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό

isis
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση νωρίτερα σήμερα με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην κουρδική πόλη Καμισλί, στη βορειοανατολική Συρία, κατά την οποία έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους άμαχοι, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

Στη ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο ειδήσεων Amaq της τζιχαντιστικής οργάνωσης, το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει ότι στόχος της επίθεσης ήταν Κούρδοι μαχητές και ότι τζιχαντιστές μαχητές "πυροδότησαν παγιδευμένο σταθμευμένο αυτοκίνητο" κοντά σε κουρδική στρατιωτική θέση στο Καμισλί.

Νεκροί άμαχοι και στη Νουσαϊμπίν

Οκτώ άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα από οβίδες που ερρίφθησαν από τη Συρία, από Κούρδους πολιτοφύλακες, εναντίον της τουρκικής παραμεθόριας πόλης Νουσαϊμπίν, έγινε γνωστό από τις τουρκικές αρχές.

Τριάντα πέντε άμαχοι τραυματίστηκαν σε αυτήν την επίθεση, στην επαρχία Μαρντίν, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων Anadolu και DHA.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης