Ξέσπασε κατά του Λευκού Οίκου η Ράπινοου - Απάντησε ο Τραμπ

Ξέσπασε κατά του Λευκού Οίκου η Ράπινοου - Απάντησε ο Τραμπ

«Δεν θα πάω στον γαμ.....Λευκό Οίκο» είπε η Μέγκαν Ράπινοου, μία από τις αρχηγούς της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ - «Η Μέγκαν δεν πρέπει να δείχνει ασέβεια για τη χώρα μας, τον Λευκό Οίκο και τη σημαία μας», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter

rapinoe_trump
Λεκτικός πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Μέγκαν Ράπινοου, μιας εκ των αρχηγών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, όταν χρησιμοποίησε τα... γαλλικά της για να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου σε περίπτωση νίκης της ομάδας.

Μετά τη νίκη απέναντι στην Ισπανία και την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η 33χρονη Ράπινοου δήλωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στον γαμ... Λευκό Οίκο αν οι Ηνωμένες Πολιτείες κατακτήσουν το τρόπαιο στην Γαλλία!».

Πρόκειται για μια από τις πιο πολιτικοποιημένες παίκτριες της ομάδας και μάλιστα στο παρελθόν έχει γονατίσει αρκετές φορές κατά την διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της χώρας της. Με αυτόν τον τρόπο είχε εκφράσει την στήριξή της στον Κόλιν Κάπερνικ, τον αθλητή του NFL, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε με παρόμοιο τρόπο για τις ρατσιστικές επιθέσεις και την αστυνομική αυθαιρεσία που είχε προκαλέσει τον θάνατο αρκετών ανθρώπων, κυρίως Αφροαμερικανών!

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα. Έγραψε τρία tweet με το πρώτο να αναφέρει ότι πρώτα πρέπει να κατακτήσουν το τρόπαιο και μετά να μιλάνε για άρνηση πρόσκλησης αλλά επίσης ότι μετά από αυτή την δήλωση, θα καλέσει την ομάδα στον Λευκό Οίκο είτε κερδίσει είτε χάσει το τρόπαιο. Ο Τραμπ πόσθεσε επίσης ότι «η Μέγκαν δεν πρέπει να δείχνει ασέβεια για τη χώρα μας, τον Λευκό Οίκο και την σημαία μας».



Κλείσιμο
Αύριο, οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την διοργανώτρια Γαλλία στον προημιτελικό για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης