Εκλογές στη Φινλανδία: Ο σοσιαλιστής Άντι Ρίνε ανακοίνωσε τη νίκη του με 0,2% διαφορά από τους εθνικιστές

000_1FN4JS

Με καταμετρημένο το 97% των ψήφων, οι Σοσιαλδημοκράτες συγκέντρωσαν ποσοστό 17,8%, έναντι 17,6% του εθνικιστικού κόμματος

Ο ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών της Φινλανδίας Άντι Ρίνε κήρυξε τη νίκη του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στη χώρα, αν και με μικρή διαφορά, αφού εξασφάλισε το 17,8% των ψήφων, βάσει των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων.

Το εθνικιστικό κόμμα των Φινλανδών βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό 17,6%, μετά την καταμέτρηση του 97% των ψηφοδελτίων.

"Για πρώτη φορά από το 1999 είμαστε το μεγαλύτερο κόμμα στη Φινλανδία... Το SPD εκλέγει πρωθυπουργό" υπογράμμισε ο Ρίνε.

Κυνικός

Σοβαρή "νίκη" κατήγαγε το κεντροαριστερούλικο ξέπλυμα...

Δημητράκης

Και οι Φινλανδοί πήραν χαμπάρι και αφυπνίστηκαν...Εμείς;

Ε Λ Λ Η Ν Α Σ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Απόδειξη ότι του ΟΥΝΟΙ (απόγονοι Τούρκικης φυλής) Φινλανδοί είναι ρατσιστές, όπως το έχω γράψει επανειλημμένα. 40 έδρες πήρε το πρώτο κόμμα οι σοσιαΛΗΣΤΕΣ και 39 έδρες οι ανθέλληνες ρατσιστές "γνήσιοι Φινλανδοί", που απαιτούσαν από την Ε.Ε να μη δώσει δάνεια στην Ελλάδα αλλά τελικά η Φινλανδία υπέγραψε αφού η Ελλάδα τους έδωσε εγγυήσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ

ραικονεν

και τι φταιω εγω να πληρωνω ελληνες ?Να δωσω δανεια που δεν θα τα παρω ποτε πισω

AΡΗΣ ΕΙΣΑΙ

Προσπαθούν να μην καταντήσουν σαν την Σουηδία οι ταλαίπωροι.

E Λ Λ Η Ν Α Σ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Η διαφορά είναι ότι εδώ στη Σουηδία έχουμε γεμίσει τουρκαλβανοσκυλα αλλά στη Φινλανδία μια χώρα ΟΥΝΩΝ Τούρκων ρατσιστών δεν μπαίνει κανείς. Οι Τουρκοφινλανδοι δεν δέχονται ξένους, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου ράτσας. Ο Τούρκος πάντα παίρνει, δεν δίνει.

E Λ Λ Η Ν Α Σ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Ίδια σκατά είναι και οι δυο αυτοί ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έριξε τα προσωπεία των ξένων και έδειξε την άσχημη μούρη τους, ότι δεν μας συμπαθούν. Όλα αυτά τα κάνουν από ζήλια γιατί τους κατεβάσαμε από τα δένδρα, τους δώσαμε πολιτισμό και τους κάναμε ανθρώπους. Καιρός να ξυπνήσετε

Τελικα φασιστες...

και οι Φιλανδοι????? Εεεεεε Αλ6????

KINAΛ

Αντε και 'δω με το καλό.

nigiria_sklavoi

Κατά της διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών στο "σχολείο" της Ριγκάσα, στην Πολιτεία Καντούνα, βρέθηκαν 147 αλυδοσεμένοι άνθρωποι, εκ των οποίων οι 22 ήταν γυναίκες και 4 ανήλικοι - Πρόκειται για την τέταρτη έρευνα σε τέτοιο ίδρυμα μέσα σε διάστημα ενός μήνα