Γιούνκερ: Δεν θα δοθούν περισσότερες εγγυήσεις στη Βρετανία για το Brexit

juncker__2_

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ανέφερε ότι δεν θα ληφθεί απόφαση για αναβολή του Brexit στη Σύνοδο Κορυφής – Επανέλαβε το αίτημα για αποκλεισμό του κομματος του Όρμπαν από το ΕΛΚ

«Όχι» σε περαιτέρω διαπραγμάτευση για το Brexit λέει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, που υποστηρίζει ότι η απόφαση των Βρυξελλών στο αίτημα της Τερέζα Μέι για αναβολή της εξόδου της Βρετανίας δεν θα ληφθεί στη Σύνοδο Κορυφής αυτής της εβδομάδας.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάνει μεγάλες χειρονομίες προς την Μεγάλη Βρετανία και τώρα το Λονδίνο πρέπει από την πλευρά του να προσφέρει σαφήνεια», δήλωσε ο κ. Γιούνκερ νωρίτερα σήμερα στην Γερμανική Ραδιοφωνία και πρόσθεσε ότι το πιθανότερο είναι οι διαβουλεύσεις για ενδεχόμενη αναβολή να συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα. «Δεν θα γίνει ούτε μετα-διαπραγμάτευση ούτε επαναδιαπραγμάτευση ούτε θα δοθούν επιπλέον εγγυήσεις ή παραχωρήσεις. Η διαπραγμάτευση έχει ολοκληρωθεί», τόνισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής.

Παράλληλα, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επανέλαβε το αίτημά του να αποκλειστεί το Fidesz του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν από το ΕΛΚ, σημειώνοντας ότι «απέχει από τις χριστιανοδημοκρατικές αξίες». Ο κ. Γιούνκερ είχε ήδη πριν από δύο χρόνια προτείνει την αποπομπή του κόμματος του κ. Όρμπαν από το ΕΛΚ και σε αυτές τις ευρωεκλογές βρίσκεται στο στόχαστρο της προεκλογικής καμπάνιας του Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, κυρίως λόγω της πολιτικής για το προσφυγικό.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Rovespiere

Η ΕΕ και πολύ σωστά θα δώσει ένα καλό μάθημα στην Βρετανία και ιδιαίτερα στους ηλίθιους που κάθονται και ακούνε τις διασπαστικές κραυγές των τρολ του Πούτιν χωρίς να λογαριάζουν το κακό που προξενούν στη χώρα τους. Πάρτε το χαμπάρι. Η ΕΕ είναι εδώ για πάντα και η Ελλάδα είναι ευτυχώς μέλος της.

Μπαρουφάρατζ

Δώσε πόνο Ζαν Κλοντ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tramp

Ικανοποίηση στο Μεξικό για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου, που ανέβαλε  «προσωρινά» την προσθήκη μεξικανικών καρτέλ των ναρκωτικών στον κατάλογο των ξένων «τρομοκρατικών» οργανώσεων που καταρτίζει η κυβέρνησή του

191206123623_nurburgring-monopoly345676543

Οι λάτρεις της ταχύτητας μπορούν πλέον να διασκεδάζουν παίζοντας επιτραπέζια στο σπίτι καθώς η διάσημη Monopoly απέκτησε και παραλλαγή με θέμα το Nurburgring.