To κυβερνητικό shutdown φέρνει... ορέξεις στους Αμερικάνους - Εκτοξεύθηκαν τα views στο Pornhub!

To κυβερνητικό shutdown φέρνει... ορέξεις στους Αμερικάνους - Εκτοξεύθηκαν τα views στο Pornhub!

Το υποχρεωτικό... ρεπό ορισμένων ομοσπονδιακών υπαλλήλων έχει επηρεάσει τη λίμπιντό τους και την ανάγκη τους για εκτόνωση

pornhub
Ενώ το κυβερνητικό shutdown στις ΗΠΑ διανύει την 28η μέρα του, φαίνεται πως το υποχρεωτικό... ρεπό ορισμένων ομοσπονδιακών υπαλλήλων έχει επηρεάσει τη λίμπιντό τους και την ανάγκη τους για εκτόνωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ιστότοπος Pornhub, η επισκεψιμότητα του πορνογραφικού site από Αμερικανούς χρήστες αυξήθηκε κατά σχεδόν έξι ποσοστιαίες μονάδες το διάστημα μεταξύ 7 και 11 Ιανουαρίου.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την αλλαγή στις ώρες που επισκέπτονται οι περισσότεροι χρήστες τον ιστότοπο, δείχνουν ότι η «έκρηξη» στην λιμπιντο των Αμερικανών οφείλεται στην υποχρεωτική τους ανάπαυλα, λόγω του παρατεταμένου shutdown.

Προ shutdown, το peak time των επισκέψεων στο site από χρήστες των ΗΠΑ ήταν από τις 10 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα.

Μετά την έναρξη του shutdown ολοένα και περισσότεροι χρήστες άρχισαν να μπαίνουν μετά τα μεσάνυχτα στο site, αφού δεν είχαν πια το πρωινό ξύπνημα για να τους ανησυχεί.

Η επισκεψιμότητα τις πρώτες πρωινές ώρες αυξήθηκε κατά 14%, αναφέρει ο ιστότοπος.

Κλείσιμο
Μόνο στην Ουάσινγκτον, όπου βρίσκονται πολλές κρατικές υπηρεσίες, το Pornhub ισχυρίζεται ότι η ωριαία επισκεψιμότητά του αυξήθηκε μετά το shutdown κατά 6,32%.

Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η αυξηση στο γυναικείο κοινό, με 12,3% περισσότερες γυναίκες να μπαίνουν κάθε ώρα στον ιστότοπο, για να «σκοτώσουν» δημιουργικά την ώρα τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης