Άντρας νόμισε ότι η κοπέλα του ήταν η πορνοστάρ που παρακολουθούσε και ήθελε να τη σφάξει!

Άντρας νόμισε ότι η κοπέλα του ήταν η πορνοστάρ που παρακολουθούσε και ήθελε να τη σφάξει!

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο έφερε κάποια χαρακτηριστικά σημάδια στο σώμα της παρόμοια με αυτά που έχει και η φίλη του, γεγονός που τον οδήγησε στο συμπέρασμα πως η αγαπημένη του ήταν η πορνοστάρ που παρακολουθούσε

porn
Ο Daniel Albert Rojas, από το Λος Κρούσες του Νέο Μεξικό, παρακολουθούσε πορνογραφικό βίντεο όταν ξαφνικά διαπίστωσε κάτι που τον έκανε έξω φρενών.

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο έφερε κάποια χαρακτηριστικά σημάδια στο σώμα της παρόμοια με αυτά που έχει και η φίλη του, γεγονός που τον οδήγησε στο συμπέρασμα πως η αγαπημένη του ήταν η πορνοστάρ που παρακολουθούσε!

Σε κατάσταση αμόκ ο 28χρονος άρχισε να συμπεριφέρεται βίαια στην κοπέλα του, να ψάχνει τα σημάδια στο σώμα της και να απειλεί να τη σφάξει με μαχαίρι.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και του ζήτησε να την αφήσει. Εκείνος αρχικά αρνήθηκε, αλλά τελικά, όταν διαπίστωσε πως η κοπέλα του δεν είχε απολύτως καμία σχέση με την πορνοστάρ του βίντεο, υπάκουσε στις εντολές.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 25/10 και ο 28χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της βιαιοπραγίας σε βαθμό κακουργήματος και της παράνομης κράτησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης