Brexit: «Η συμφωνία είναι χειρότερη από την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ», λέει πρώην αρμόδιος υπουργός

Brexit: «Η συμφωνία είναι χειρότερη από την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ», λέει πρώην αρμόδιος υπουργός

Ο πρώην υπουργός της Μέι αρμόδιος για το Brexit, Ντομινίκ Ράαμπ, προεξόφλησε επίσης ότι το βρετανικό κοινοβούλιο θα καταψηφίσει τη συμφωνία για το Brexit

do09
«Θάβει» τη συμφωνία για το Brexit o πρώην υπουργός της Μέι αρμόδιος για το Brexit, Ντομινίκ Ράαμπ, δηλώνοντας ότι σαφώς είναι καλύτερα να παραμείνει το Λονδίνο στην ευρωπαϊκή οικογένεια από το να εφαρμόσει το κείμενο στο οποίο κατέληξαν Ευρωπαίοι και Βρετανοί αξιωματούχοι.

Μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από το υπουργείο, ο «αντάρτης» των Συντηρητικών, τόνισε σήμερα ότι η συμφωνία της Μέι για το Brexit είναι χειρότερη από την παραμονή της Βρετανίας στους κόλπους της ΕΕ.

«Με τη συμφωνία αυτή θα είμαστε πραγματικά δεσμευμένοι από την Ε.Ε από τους ίδιους κανόνες χωρίς τον έλεγχο ή τη φωνή μας... ναι, νομίζω ότι αυτό θα ήταν ακόμη χειρότερο», επισημαίνει.

Ο Ράαμπ προεξόφλησε επίσης ότι το βρετανικό κοινοβούλιο θα καταψηφίσει τη συμφωνία για το Brexit.

«Η σημερινή συμφωνία είναι απίθανο να εγκριθεί από το κοινοβούλιο στην ψηφοφορία του Δεκεμβρίου», δήλωσε ο πρώην υπουργός της Μέι.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο ηγέτης του μεγαλύτερου κόμματος της βρετανικής αντιπολίτευσης, επικεφαλής των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, υποστήριξε ότι «η συμφωνία για το Brexit είναι 26 σελίδες φλυαρίας...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης