Βρετανία: Θύελλα αντιδράσεων για βουλευτή των Εργατικών που χλεύασε τους αυτόχειρες

Βρετανία: Θύελλα αντιδράσεων για βουλευτή των Εργατικών που χλεύασε τους αυτόχειρες

Θέλοντας να γελοιοποιήσει έναν πολιτικό αντίπαλό του στη βουλή, ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών των Εργατικών Κλάιβ Λιούις έβαλε τα δάχτυλα στο στόμα του υποκρινόμενος ότι αυτοπυροβολείται

vretania_owen_autoxeires
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση του σκιώδους υπουργού Οικονομικών της Βρετανίας να βάλει το δάκτυλό του μέσα στο στόμα μιμούμενος τους αυτόχειρες στη διάρκεια κοινοβουλευτικής συνεδρίασης για τον προϋπολογισμό.

Το βίντεο με τον βουλευτή των Εργατικών, Κλάιβ Λιούις να μιμείται όσους αυτοκτονούν σχολιάστηκε πικρόχολα από τους χρήστες των social media ,όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

O Λιούις προέβη στη χειρονομία αυτή όταν ένας συντηρητικός βουλευτής διέκοψε μία βουλευτή των εργατικών που μιλούσε εκείνη την ώρα από το βήμα του κοινοβουλίου.

Στο επίμαχο βίντεο ο βουλευτής προσποιείται ότι αυτοκτονεί. Χρησιμοποιώντας το χέρι του ως όπλο, το βάζει μέσα στο στόμα και πατάει τη σκανδάλη γελώντας.
Η αμφιλεγόμενη κίνησή του προκάλεσε επικριτικά σχόλια των χρηστών των social media.

Ένας από τους χρήστες έγραψε χαρακτηριστικά: «Τουλάχιστον 6.213 άνθρωποι αυτοκτόνησαν πέρυσι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το θέμα δεν είναι για γέλια, αυτή η συμπεριφορά είναι κακή για κάθε βουλευτή...Ο Κλάιβ Λιούις πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό του».

Για άλλο χρήστη, «ο Εργατικός βουλευτής χλευάζει την αυτοκτονία στο κοινοβούλιο».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης