Γυμνόστηθες διαδηλώτριες «επιτέθηκαν» στην αυτοκινητοπομπή του Τραμπ στο Παρίσι - Δείτε βίντεο

Γυμνόστηθες διαδηλώτριες «επιτέθηκαν» στην αυτοκινητοπομπή του Τραμπ στο Παρίσι - Δείτε βίντεο

Οι δύο νεαρές γυναίκες, που ανήκουν στην οργάνωση Femen, συνελήφθησαν από την αστυνομία

femen-ekso
Τρεις γυμνόστηθες διαδηλώτριες της οργάνωσης Femen παραβίασαν τα μέτρα ασφαλείας και έτρεξαν προς την αυτοκινητοπομπή του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Παρίσι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται στη Γαλλία  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που διεξάγονται στο Παρίσι για την εκατονταετηρίδα από το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου.

femen-3
femen-ekso


Δύο ακτιβίστριες, που είχαν γράψει στα στήθη τους «Hypocrisy parad» (Παρέλαση υποκρισίας) και «Gangsta party» (Πάρτι γκάνγκστερ), πήδηξαν πάνω από τους φράκτες ασφαλείας τη στιγμή που το αυτοκίνητο του Τραμπ περνούσε μπροστά από το κοινό λίγο πριν από τις 11 π.μ.. Μια τρίτη γυμνόστηθη γυναίκα, που βρισκόταν λίγο πιο ψηλά στη λεωφόρο, έκανε το ίδιο.

Συνελήφθησαν και οι τρεις, η μία στο οδόστρωμα, οι δύο άλλες αφού αποκλείσθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας μετά τους φράκτες, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο η αστυνομία.

Κλείσιμο
«Η Γαλλία γιορτάζει την ειρήνη μ' αυτή την τελετή, όμως οι μισοί από τους προσκεκλημένους αρχηγούς κρατών είναι υπεύθυνοι για τις περισσότερες από τις συγκρούσεις στον κόσμο», δήλωσε λίγο μετά στο Γαλλικό Πρακτορείο μια γυναίκα μέλος της Femen που βρισκόταν εκεί, η Κονστάνς Λεφέβρ.

Χθες τρεις γυναίκες μέλη της Femen είχαν εμφανιστεί για λίγο κάτω από την Αψίδα του Θριάμβου με γυμνά στήθη και υψωμένες γροθιές, φωνάζοντας «Welcome war criminals» (Καλωσήρθατε εγκληματίες πολέμου). Στα στήθη τους είχαν γράψει το σύνθημα «Fake peacemakers, real dictators» (Ψεύτικοι ειρηνοποιοί, πραγματικοί δικτάτορες)..

Δείτε παρακάτω βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης