Επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN: Ποιο ήταν το τρίτο πρόσωπο;

Επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN: Ποιο ήταν το τρίτο πρόσωπο;

Εκπαιδευόμενη στο Λευκό Οίκο προσπάθησε να αρπάξει το μικρόφωνο του Τζιμ Ακόστα - Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί τον δημοσιογράφο ότι «έβαλε τα χέρια του» στη νεαρή γυναίκα

trump09
Το «τρίτο πρόσωπο» στο βίντεο όπου ο Τραμπ μιλάει με επαίσχυντο τρόπο σε βάρος του δημοσιογράφου του CNN, Τζιμ Ακόστα, είναι μία νεαρή γυναίκα, εκπαιδευόμενη στο Λευκό Οίκο.

Η μελαχρινή κυρία με τον κολιέ να κοσμεί το μπορντό φόρεμά της απεικονίζεται στο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου.

Η γυναίκα με το καρέ μαλλί προσπαθεί να αρπάξει το μικρόφωνο από τα χέρια του Αμερικανού δημοσιογράφου την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος επιτίθεται λεκτικά στον Ακόστα κατηγορώντας τον , μεταξύ άλλων, ότι είναι αγενής.

«Με συγχωρείτε, κυρία», της λέει ο Ακόστα κρατώντας σφιχτά το μικρόφωνο. Η ασκούμενη όμως προσπάθησε όχι μία αλλά πολλές φορές να πάρει δια τις βίας το μικρόφωνο από το χέρι του δημοσιογράφου.Τη μία κοίταζε τον Τραμπ, την άλλη προσπαθούσε να πάρει το μικρόφωνο με το ζόρι. Όμως ο Ακόστα κρατούσε σφιχτά το μικρόφωνο και δεν τις έκανε τη χάρη προβάλλοντας αντίσταση με τα χέρια του. Κάποια στιγμή, όταν κατάλαβε ότι η συμπεριφορά της ξεπερνά στα εσκαμμένα, σταμάτησε.

Η «σωματική επαφή» των δύο - του Τζιμ Ακόστα και της μελαχρινής εκπαιδευόμενηςν στο Λευκό Οίκο- σχολιάζεται εκτενώς από τα διεθνή ΜΜΕ αφότου η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, έσπευσε να κατηγορήσει τον Αμερικανό δημοσιογράφο μέσω Twitter ότι «έβαλε τα χέρια του στη νεαρή γυναίκα.

«Δεν θα ανεχτούμε ποτέ έναν ρεπόρτερ να τοποθετεί τα χέρια του σε μια νεαρή γυναίκα που απλώς προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της ως ασκούμενη στο Λευκό Οίκο. Αυτή η συμπεριφορά είναι απολύτως απαράδεκτη", γράφει η Σάντερς στο Twitter.

Κλείσιμο
Aπό την πλευρά της, η βρετανική εφημερίδα «Guardian» παίρνει σαφώς το μέρος του Ακόστα σχολιάζοντας:

«Αρχικά o Aμερικανός δημοσιογράφος αρνήθηκε να δώσει το μικρόφωνο στη γυναίκα και μετά, όταν αυτή προσπάθησε να του το πάρει με τη βία, έβαλε τα χέρια του για να αντισταθεί».

«Δεν έβαλα τα χέρια μου στη γυναίκα ούτε την ακούμπησα όπως ισχυρίζονται. Είναι ατυχές για το Λευκό Οίκο να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Aμερικανός δημοσιογράφος στο CNN... «Νομίζω ότι χειρίστηκα το θέμα επαγγελματικά».

White House accuses CNN’s Jim Acosta of 'placing his hands’ on young intern
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης