Ο Έλον Μασκ καπνίζει... μπάφο σε ζωντανό podcast στο YouTube

Ο Έλον Μασκ καπνίζει... μπάφο σε ζωντανό podcast στο YouTube

Ισως το χρειαζόταν για να καλμάρει τα νεύρα του, που τελευταία είναι πολύ τεντωμένα

mpafos
Ένα «πούρο» γεμάτο με μαριχουάνα απόλαυσε ο εκατομμυριούχος Έλον Μασκ, κατά τη διάρκεια ενός εκπομπής podcast που μεταδόθηκε σε live streaming στο YouTube.

O αντισυμβατικός ιδρυτής της Tesla συζήτησε μια πληθώρα θεμάτων με τον παρουσιαστή της εκπομπής Joe Rogan Experience, που περιλάμβαναν τα μελλοντικά του πρότζεκτ, τα φιλόδοξά του σχέδια για την εταιρεία του και τις ανησυχίες που μπορεί να προκαλούν στο ανθρώπινο είδος τα πρόσφατα «άλματα» της ρομποτικής.

Πίνοντας το ουισκάκι του, ο Μασκ μπόρεσε να χαλαρώσει από την ένταση των ημερών, μετά την πρόσφατη αναβίωσης της κόντρας του με έναν Βρετανό διασώστη που ζει και εργάζεται στην Ταϊλάνδη και βοήθησε στη διάσωση των 12 αγοριών που είχαν εγκλωβιστεί στη σπηλιά.

Εμφανίζοντας μάλιστα ένα διαφορετικό πρόσωπο απο τον «επιθετικό» Μασκ των τελευταίων ημερών συνέστησε στους ανθρώπους «να φέρονται με περισσότερη καλοσύνη ο ένας στον άλλο».

Προς το τέλος της εκπομπής των 2,5 ωρών, ο παρουσιαστής προσέφερε στον εκατομμυριούχο τον «μπάφο» και εκείνος τράβηξε μια γερή τζούρα χωρίς δισταγμό, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η χρήση κάνναβης είναι νόμιμη στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Κλείσιμο



Η νέα επίθεση του Μασκ στον Βρετανό διασώστη


Σε μία ακόμη επίθεση κατά του Βρετανού διασώστη χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, ο ιδρυτής της Tesla καταφέρθηκε ξανά εναντίον του Άνσγουορθ σε ένα οργισμένο email που έγραψε σε δημοσιογράφο του Buzzfeed, βρίζοντάς τον με χυδαίες εκφράσεις επειδή «τον καλύπτει».

Στα email που δημοσιεύσε ο ιστότοπος, ο Μασκ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προτείνω να τηλεφωνήσεις στις πηγές σου στην Ταϊλάνδη, να μάθεις τι πραγματικά συμβαίνει και να σταματήσεις να υποστηρίζεις βιαστές παιδιών, γαμ@@νε μαλ@κα. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο, εργένη λευκό από την Αγγλία που ταξίδευε και ζούσε κατά διαστήματα στην Ταϊλάνδη τα τελευταία 30-40 χρόνια, κυρίως στην παραλία Πατάγια. Μετά μετακόμισε στο Τσιανγκ Ράι για να παντρευτεί ένα κορίτσι που τότε ήταν 12 χρονών».

Αναφερόμενος στις απειλές του Βρετανού δύτη να κινηθεί νομικά εναντίον του, ο δισεκατομμυριούχος τόνισε ότι «ελπίζει να τον μηνύσει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης