ΗΠΑ: Γιατί πέταξαν κακήν κακώς τη Σάρα Σάντερς από εστιατόριο στη Βιρτζίνια

ΗΠΑ: Γιατί πέταξαν κακήν κακώς τη Σάρα Σάντερς από εστιατόριο στη Βιρτζίνια

Η συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου επικαλείται ηθικούς λόγους – Ζήτησε τη γνώμη του προσωπικού πριν αποφασίσει να της ζητήσει να φύγει

sanders
Για «ηθικούς λόγους» η διεύθυνση του εστιατορίου «Red Hen» στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ έδιωξε κακήν κακώς την εκπρόσωπο Τύπο του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς.

Όπως υποστηρίζει η συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου που έδειξε την... πόρτα στη Σάντερς την περασμένη Παρασκευή, ηθικοί είναι οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Washington Post», η Στέφανι Γουίλκινσον αναφέρεται στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με μία σεφ του εστιατορίου που... εντόπισε την Σάντερς να γευματίζει στο «Red Hen».

Αφού η σεφ της είπε ότι με την άφιξη της Σάντερς «το προσωπικό άρχισε να ανησυχεί λίγο», η Γουίλκινσον ετοιμάστηκε και κατευθύνθηκε προς το εστιατόριο.

«Δεν είμαι ένθερμη οπαδός των αντιπαραθέσεων», δήλωσε η Γουίλκινσον στην εφημερίδα «Washington Post» και πρόσθεσε: «Έχω μια επιχείρηση και θέλω να πηγαίνει καλά». «Αυτό αισθάνεσαι όταν υπάρχει δημοκρατία, όταν οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν δυσάρεστες ενέργειες και να λάβουν αποφάσεις για να υποστηρίξουν την ηθική τους», είπε και περιέγραψε τις ενέργειες του Λευκού Οίκου ως «απάνθρωπες και ανήθικες».


red_hen
Το εστιατόριο Red Hen στη Βιρτζίνια από το οποίο εκδιώχθηκε η Σάρα Σάντερς



Όταν η Γουίλκινσον έφτασε στο εστιατόριο, ζήτησε την γνώμη των εργαζομένων αν ήθελαν να εξυπηρετήσουν τη Σάρα Σάντερς ή αν ήθελαν να αποχωρήσει.

Κλείσιμο
«Μπορώ να της ζητήσω να φύγει» πρότεινε η ίδια στο προσωπικό του εστιατορίου, όπως είπε στην «Washington Post».

«Ναι» ήταν η απάντηση των εργαζομένων. Στη συνέχεια, η Γουίλκινσον δήλωσε στην αμερικάνικη εφημερίδα ότι πλησίασε τη Σάρα Σάντερς, της συστήθηκε και στη συνέχεια της ζήτησε να βγουν στον κήπο για να μιλήσουν.

«Τα έχασα λίγο, αλλά μετά της μίλησα με ευγενικό τρόπο. Της εξήγησα ότι το εστιατόριο έχει συγκεκριμένα πρότυπα που πιστεύω ότι πρέπει να τα υποστηρίξει, όπως ειλικρίνεια, συμπόνια και συνεργασία, ενώ μετά της είπα “θα ήθελα να σας ζητήσω να φύγετε"», αποκάλυψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου απάντησε απλά λέγοντας: «Εντάξει, θα φύγω».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης