Εικόνες σοκ από τις πλημμύρες στο Μέριλαντ: Αυτοκίνητα παρασύρονται σαν καρυδότσουφλα

Εικόνες σοκ από τις πλημμύρες στο Μέριλαντ: Αυτοκίνητα παρασύρονται σαν καρυδότσουφλα

Αρκετοί Αμερικανοί πολίτες κινδύνευσαν αφού βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε σπίτια και αμάξια, με την στάθμη του νερού να ανεβαίνει

elikota
Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι μιας μικρής πόλης του Μέριλαντ εχθές, όταν μια ξαφνική νεροποντή προκάλεσε καταστροφικές πλημμύρες και ζημιές πολλών χιλιάδων δολαρίων.

Αρκετοί πολίτες του Έλικοτ Σίτι κινδύνευσαν αφού βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε σπίτια και αμάξια, με την στάθμη του νερού να ανεβαίνει με αστραπιαίους ρυθμούς, απειλώντας να τους πνίξει. Αιτία των πλημμύρων - που αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο στην περιοχή - ήταν η υπερχείλιση του ποταμού Πατάπσκο, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα της πόλης.

Εικόνες σοκ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, όπως και βίντεο που δείχνουν αυτοκίνητα να παρασύρονται σαν καρυδότσουφλα από τα ορμητικά νερά.

Προς το βράδυ της Κυριακής τα νερά υποχώρησαν και ξεκίνησε η εκτίμηση των υλικών καταστροφών. Οι τοπικές Αρχές έχουν κηρύξει την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί κανένας θάνατος ούτε σοβαρός τραυματισμός.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης