Τραμπ: Οι δικηγόροι μου με συμβούλευσαν να μην καταθέσω στον εισαγγελέα Μιούλερ

Τραμπ: Οι δικηγόροι μου με συμβούλευσαν να μην καταθέσω στον εισαγγελέα Μιούλερ

Αν και «θα ήθελε» να συναντηθεί με τον ειδικό εισαγγελέα, δεν το πράττει κατόπιν προτροπής των δικηγόρων του «Αν πίστευα ότι ήταν δίκαιο, θα παρέκαμπτα το δικηγόρο μου», αναφέρει

trump_2
Αρνητικοί στο να καταθέσει στον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ είναι οι δικηγόροι του Αμερικανού προέδρου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, που όπως είπε «θα ήθελε» να συναντηθεί μαζί του, σχετικά με την έρευνα για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους του Λευκού Οίκου, ο Τραμπ υποστήριξε ότι εάν ο θεωρούσε ότι ο Μιούλερ θα τον αντιμετώπιζε «δίκαια», θα αγνοούσεε τους δικηγόρους του, ενώ σημείωσε ότι θα ήθελε να μιλήσει με τον ανακριτή, καθώς «δεν υπήρξε αθέμιτη σύμπραξη με τη Ρωσία».

«Θα ήθελα να μιλήσω. Θα το ήθελα. Κανείς δεν θέλει να μιλήσει περισσότερο από εμένα (…) επειδή δεν κάναμε τίποτα κακό. Αλλά πρέπει να βρω έναν τρόπο για να με αντιμετωπίσουν δίκαια. Αν πίστευα ότι ήταν δίκαιο, θα παρέκαμπτα τον δικηγόρο μου», τόνισε.

Ο Τζουλιάνι «ξεκίνησε μόλις τις προάλλες»

Αναφερόμενος στον Ρούντι Τζουλιάνι, τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης που πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα στη νομική ομάδα του, είπε ότι «ξεκίνησε μόλις τις προάλλες» και τον χαρακτήρισε «θαυμάσιο άνθρωπο». Πρόσθεσε όμως ότι ο Τζουλιάνι δεν γνώριζε τα πάντα όταν έκανε «ορισμένες δηλώσεις» σχετικές με τις κατηγορίες που του προσάπτει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Ο Τραμπ τόνισε επίσης ότι δεν έχει αλλάξει την εκδοχή του σε ό,τι αφορά την υπόθεση αυτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης