Διαζύγιο για τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Mανουέλ Βαλς

Διαζύγιο για τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας Mανουέλ Βαλς

Δεύτερο διαζύγιο για τον σοσιαλιστή πρώην υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας - Τίτλοι τέλους στο γάμο του με την βιολονίστα Αν Γκραβουάν

vals_main01
Όχι μόνο δεν του έφερε γούρι αλλά τον παράτησε κιόλας.

Ο λόγος για την δεύτερη σύζυγο του Μανουέλ Βαλς, πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, ο οποίος όταν πέρασε στην αφάνεια μετά τις τελευταίες προεδρικές εκλογές, έχασε και την αγαπημένη του.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας -επί της προεδρίας Ολάντ- ανακοίνωσε επισήμως το δεύτερο διαζύγιό του. Η Αν Γκραβουάν, διάσημη βιολονίστα στη Γαλλία, ήταν επί δώδεκα χρόνια στο πλευρό του. Το 2010 ο Βαλς αποφάσισε να βάλει για δεύτερη φορά βέρα στο δεξί ύστερα από τέσσερα χρόνια κοινού βίου με τη βιολονίστα. Σήμερα ανακοίνωσε ότι με την Γκραβουάν ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Ο βουλευτής της Essonne υποστηρίζει: «Το διαζύγιο είναι πάντα μια οδυνηρή πράξη» επισημαίνοντας ότι δεν θα κάνει «κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα αυτό κι ότι απαιτεί τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής του καθενός».

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Αν Γκραβουάν έσταζε μέλι για τις επιδόσεις του τότε συζύγου της στο κρεβάτι. 

Κλείσιμο
«Με τον σύζυγό μου θα ήθελαν να κοιμηθούν πολλές γυναίκες. Ο ίδιος δεν το παραδέχεται όμως εγώ κολακεύομαι. Είναι ο άντρας της ζωής μου». 

Η Αν, που πολλές φορές εμφανίζεται με προκλητικά ντεκολτέ,έχει κοφτερή γλώσσα. Για τις κακές γλώσσες, δεν είναι μόνο φίλη της απατημένης πρώην «Πρώτης Κυρίας» της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, αλλά έχει και τον... χαρακτήρα της. Όταν ο Φρανσουά Ολάντ είχε τοποθετήσει στο πρωθυπουργικό αξίωμα τον γερμανομαθή Ζαν Μαρκ Ερό, η δεύτερη σύζυγος του Βαλς είχε δηλώσει στα γαλλικά ΜΜΕ: «Μία καθηγήτρια γερμανικών είναι βαρετή ως σύζυγος πρωθυπουργού σε σχέση με μία μουσικό». Όσοι την γνωρίζουν, γνωρίζουν ότι η Αν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη.

Η πρώτη σύζυγος του Βαλς ήταν η Ναταλί Σουλιέ, την οποία νυμφεύτηκε το 1987 και με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Την 1η Ιουλίου του 2010 παντρεύεται την βιολονίστα Αν Γκραβουάν, πρώτο βραβείο βιολιού και μουσικής δωματίου του Ωδείου του Παρισιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης