Ρωσία: Ο Πούτιν παρουσίασε τους τρεις επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας

Ρωσία: Ο Πούτιν παρουσίασε τους τρεις επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας

Ένας γιατρός, μία εκπαιδευτικός και ένας διευθυντής εργοστασίου αποτελούν τους επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείου του Βλαντιμίρ Πούτιν

Ρωσία: Ο Πούτιν παρουσίασε τους τρεις επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας
Τους υπεύθυνους της προεκλογικής του καμπάνιας παρουσίασε ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν. Η παρουσίαση έγινε κατά την πρώτη, δημόσια συνεδρίαση του προεκλογικού του επιτελείου στο εμπορικό κέντρο «Γκαστίνι Ντβόρ». 

Ο Πούτιν επέλεξε τρία άτομα για να αναλάβουν την εκστρατεία. Πρώτη, η πρόεδρος του Κέντρου προικισμένων παιδιών «Σίριους» Ελένα Σμελιόβα.
Κλείσιμο
Δεύτερος είναι ο πρόεδρος του εξειδικευμένου παιδιατρικού Κέντρου Ρογκατσόφ και πρόεδρος της Εθνικής Εταιρείας παιδιάτρων αιματολόγων και ογκολόγων Αλεξάντρ Ρουμιάντσεφ
. Τρίτος είναι ο γενικός διευθυντής του εργοστασίου ΚΑΜΑΖ Σεργκέι Κογκόγκιν.

Συνομίλησε με εθελοντές

Κατά την επίσκεψή του στο κέντρο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Πούτιν συνομίλησε με εθελοντές. Ξεχωριστή συνάντηση είχε με τους τρεις επικεφαλής. Ο ρώσος πρόεδρος τους ευχαρίστησε επειδή δέχθηκαν να συμμετάσχουν σ’ αυτή την «μη τυπική» και «σπουδαία» δουλειά. «Εάν η δουλειά γίνει τυπική δεν θα είναι αποτελεσματική» υπογράμμισε ο Πούτιν, ο οποίος κάλεσε τους συνεργάτες του «να λειτουργούν αυστηρά στο πλαίσιο του νόμου»

Εκπρόσωπος τύπου δημοσιογράφος και δημιουργός ντοκιμαντέρ 
 
Παράλληλα ο δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και δημιουργός της ταινίας «Κριμαία, ο Δρόμος προς την Πατρίδα» όπως και πολλών άλλων ταινιών ντοκιμαντέρ Αντρέι Κοντρασόφ, ανακοίνωσε ότι θα είναι ο εκπρόσωπος τύπου του προεκλογικού επιτελείου του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του Κέντρου οικονομικών και πολιτικών μεταρρυθμίσεων Νικολάι Μιρόνοφ στην εφημερίδα RBK, η παρουσία συμπροέδρων σκοπό έχει να δημιουργήσει την αίσθηση υποστήριξη του Πούτιν από διάφορες κοινωνικές ομάδες και έναν ευρύ συνασπισμό. Ωστόσο, η προσοχή των ψηφοφόρων δεν θα επικεντρωθεί σε ένα πρόσωπο. 

Ο Μιρόνοφ υποστήριξε  ότι η ανάδειξη της υποψηφιότητας του Βλαντίμιρ Πούτιν για την ρωσική προεδρία που έγινε ενώπιον των εργατών του εργοστασίου GAZ και όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονταν όλο το χρόνο με τα παιδιά δεν ήταν τυχαίες επιλογές.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης