Ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας με τη ριζοσπαστική Αριστερά Ζαν-Λικ Μελανσόν άργησε να αποδεχθεί τα αποτελέσματα. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι δεν δίνει βάση στις εκτιμήσεις των εταιριών δημοσκοπήσεων και πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα των μεγάλων γαλλικών πόλεων δεν έχουν ακόμη ενσωματωθεί.
Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε από τους Γαλλούς ψηφοφόρους να κάνουν υπομονή. Όταν το τοπίο ξεκαθάρισε επιτέθηκε στους δύο πρώτους ενώ σε ότι αφορά στη στάση του τόνισε ότι ο κάθε ψηφοφόρος του ξέρει τι να κάνει.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.