Κέιτ Μίντλετον και Ουίλιαμ πιθανός στόχος τζιχαντίστριας στο Δελχί

Κέιτ Μίντλετον και Ουίλιαμ πιθανός στόχος τζιχαντίστριας στο Δελχί

Ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγος του Δούκισσα του Κέιμπριτζ πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ινδία, οι μυστικές υπηρεσίες εκφράζουν φόβους για μυστηριώδη γυναίκα τζιχαντίστρια που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Δελχί

Κέιτ Μίντλετον και Ουίλιαμ πιθανός στόχος τζιχαντίστριας στο Δελχί
Ο δεύτερος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας, Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον απολαμβάνουν τον ενθουσιασμό των Ινδών κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψής τους στην χώρα. Ενώ όμως το πριγκιπικό ζεύγος συναντά τα φτωχά παιδιά και παίζει μαζί τους στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Δελχί και συναντά τον πρωθυπουργό της χώρας Ναρέντρα Μόντι, οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες δείχνουν να ανησυχούν για την ασφάλεια του δημοφιλούς ζευγαριού.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail οι μυστικές υπηρεσίες έχουν την πληροφορία ότι μια γυναίκα Σιχ από τον Καναδά αυτή την περίοδο ταξιδεύει στο Δελχί για να συναντήσει συνεργάτες της τζιχαντιστές και να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα της Ινδίας.
Κλείσιμο



Οι μυστικές υπηρεσίες κάνουν λόγο για 35χρονη τζιχαντίστρια, της οποίας γνωρίζουν τα στοιχεία του διαβατηρίου της, αλλά δεν δίνουν το όνομά της στην δημοσιότητα για ευνόητους λόγους. Ήδη έχει σταλεί ειδοποίηση σε αεροδρόμια και άλλες τοποθεσίες υψίστης ασφαλείας για τον εντοπισμό της 35χρονης τζιχαντίστριας, ενώ η αστυνομία είχε σημάνει συναγερμό για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ινδία τρεις ημέρες πριν το επίσημο ταξίδι του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στην χώρα.

Ο συναγερμός αφορά την πληροφορία ότι τρεις τζιχαντιστές εισήλθαν στην Ινδία την ίδια περίοδο που βρίσκεται στην χώρα το γαλαζοαίματο ζευγάρι της Βρετανίας και μάλιστα, έχει αναφερθεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Δελχί, Γκόα και Μουμπάι, την πόλη που υπήρξε ο πρώτος σταθμός της επταήμερης επίσκεψης του ζευγαριού στην χώρα.

Η πληροφορία των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών για την γυναίκα τζιχαντίστρια που ταξιδεύει στο Δελχί έχει ήδη δοθεί στις μυστικές υπηρεσίες της Ινδίας. Στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους έχουν συνολικά προσχωρήσει 24 Ινδοί. Εξ αυτών οι έξι σκοτώθηκαν στα πεδία των μαχών, οι δύο επέστρεψαν στην χώρα τους και 16 παραμένουν και μάχονται στο πλευρό των τζιχαντιστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης