Γουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Σαν σταρ του Μπόλιγουντ

Γουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Σαν σταρ του Μπόλιγουντ

Επταήμερη επίσκεψη στην Ινδία πραγματοποιεί από χθες το βασιλικό ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας

Γουίλιαμ- Κέιτ Μίντλετον: Σαν σταρ του Μπόλιγουντ
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησαν χθες την επταήμερη περιοδεία τους στην Ινδία και το Μπουτάν. Το πιο δημοφιλές ζευγάρι του πλανήτη μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ και των ΜΜΕ. Την πρώτη τους μέρα στην Ινδία τον Γουίλιαμ και την Κέιτ υποδέχτηκαν οι σταρ του Μπόλιγουντ Shah Rukh Khan και Aishwarya Rai Bachchan. Το γαλαζοαίματο ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του στο ξενοδοχείο «Ταζ Μαχάλ».

Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε φιλανθρωπικό γκαλά που δόθηκε στο ξενοδοχείο και ήταν εμπνευσμένο από το Μπόλιγουντ. Η Κέιτ -σαν σταρ του Μπόλιγουντ- έλαμπε μέσα στο χειροποίητο κεντημένο μακριμάνικο μπλε ρουαγιάλ φόρεμα της Τζένι Πάκαμ το οποίο συνδύασε άψογα με σκουλαρίκια αξίας 2.500 λιρών. 

Κλείσιμο
Στο πρόγραμμα του ταξιδιού του ζευγαριού περιλαμβάνεται επίσκεψη στο Βασίλειο του Μπουτάν. Μετά το Μουμπάι το ζευγάρι θα πάει στο Δελχί για να τιμήσει τους 70.000 Ινδούς στρατιώτες που πολέμησαν στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο στο πλευρό των Βρετανών και θα συναντηθεί με τον Ινδό πρωθυπουργό Narendra Modi. Το ζευγάρι θα επισκεφτεί επίσης το Kaziranga National Park στην Assam και θα ολοκληρώσει την περιοδεία του με την επίσκεψή στο Taj Mahal στην Agra.





πηγή: indiatoday
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης