Μέλος της ομάδας των Eagles of Death Metal ανάμεσα στα θύματα στο θέατρο Μπατακλάν
Ο Βρετανός Νικ Αλεξάντερ πουλούσε διάφορα είδη που σχετίζονταν με την μπάντα
Ο Βρετανός Νικ Αλεξάντερ, μέλος της ομάδας του συγκροτήματος που έδινε συναυλία την ώρα που εκδηλώθηκε η ομηρία στο θέατρο Μπατακλάν, στο Παρίσι, το βράδυ της Παρασκευής (13/11), βρίσκεται ανάμεσα στα 89 θύματα που έχασαν τη ζωή τους στο συγκεκριμένο σημείο.
Ο Νικ Αλεξάντερ εργαζόταν στο θέατρο για λογαριασμό του συγκροτήματος, πουλώντας διάφορα είδη που σχετίζονταν με αυτό. Όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί, ήταν από τους πρώτους που έπεσαν. Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά του, παρ' ότι λίγες στιγμές νωρίτερα, ο μάνατζερ της μπάντας είχε δηλώσει πως κανένα μέλος της δεν υπέστη το παραμικρό, εννοώντας προφανώς τα μέλη του γκρουπ.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.