Πώς ένιωσε Αυστραλός δότης σπέρματος όταν είδε για πρώτη φορά την κόρη του

Πώς ένιωσε Αυστραλός δότης σπέρματος όταν είδε για πρώτη φορά την κόρη του

«Όταν η κόρη μου με αγκάλιασε για πρώτη φορά άρχισα να λιώνω», εξομολογήθηκε στην βρετανική τηλεόραση ο Αυστραλός δότης σπέρματος Scott Andersen

Πώς ένιωσε Αυστραλός δότης σπέρματος όταν είδε για πρώτη φορά την κόρη του
Ο Scott Andersen είναι δότης σπέρματος που ζει στην Αυστραλία. Έχει κάνει δύο γάμους και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Η Βρετανίδα Aminah Hart 45 ετών τον επέλεξε σε τράπεζα σπέρματος για να γίνει ο πατέρας του παιδιού της, επειδή στις φωτογραφίες έδειχνε «ευτυχισμένος» και «υγιής».

Πράγματι, η 45χρονη απέκτησε με το σπέρμα του Αυστραλού κτηνοτρόφου ένα όμορφο κοριτσάκι, την Λεϊλά και λίγο πριν η μικρή γίνει ενός έτους η γυναίκα θέλησε να φέρει σε επαφή πατέρα και κόρη, παρόλο που αυτό απαγορεύεται μέχρι το παιδί να γίνει 18 ετών.

Η Hart αναζήτησε στο διαδίκτυο τον πατέρα του παιδιού της και δεν δυσκολεύτηκε να τον βρει, αφού είναι και προπονητής σε μια μικρή τοπική ποδοσφαιρική ομάδα. Η γυναίκα επικοινώνησε με τον Αυστραλό δότη και ταξίδεψε στην Μελβούρνη όταν η μικρή έγινε ενός έτους.


Κλείσιμο

Ο Andersen μίλησε για το πώς ένιωσε όταν αγκάλιασε για πρώτη φορά την κόρη του στην βρετανική εκπομπή «Good Morning Britain». Ο άντρας ανέφερε ότι «έλιωσε» όταν έσφιξε την Λεϊλά στην αγκαλιά του, παρατήρησε την ομοιόητά της με τα άλλα τέσσερα παιδιά του, αλλά μίλησε ακόμα και για τον αμοιβαίο έρωτα που γεννήθηκε ανάμεσα σε εκείνον και στην μητέρα της μικρής.

Ο Αυστραλός κτηνοτρόφος, που τώρα έχει αρραβωνιαστεί την 45χρονη Βρετανίδα, δήλωσε στην εκπομπή: «Είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψει κανείς... Ξαφνικά βλέπεις την κόρη σου να κάθεται μπροστά σου. Την κοιτούσα και έβλεπα ομοιότητες με τα άλλα παιδιά μου. Στην τρίτη μας συνάντηση, όταν η Λεϊλά έβαλε τα χέρια της γύρω μου και μου έδωσε μια αγκαλιά άρχισα να λιώνω...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης