ΗΠΑ: «Πλουτίζουν» με στολή σέξι νοσοκόμας κατά του Έμπολα!

ΗΠΑ: «Πλουτίζουν» με στολή σέξι νοσοκόμας κατά του Έμπολα!

Χρυσή ευκαιρία ο Έμπολα για εταιρεία που πουλάει φορεσιές για το Χάλοουιν - Ανάρπαστη η ενδυμασία

ΗΠΑ: «Πλουτίζουν» με στολή σέξι νοσοκόμας κατά του Έμπολα!
Μπορεί ο Έμπολα να έχει σκορπίσει το θάνατο σε περίπου 5.000 ανθρώπους στη Δυτική Αφρική και να έχει προκαλέσει πανικό στη Δύση, όμως, οι ΗΠΑ δεν πτοούνται από τις δυσοίωνες προβλέψεις του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας για περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Αντιθέτως, εκεί που άλλοι βλέπουν την απόλυτη καταστροφή, κάποιοι Αμερικανοί επιχειρηματίες βλέπουν μία μοναδική ευκαιρία για πολλά έσοδα. Αυτό προκύπτει από την ιδέα της εταιρίας Brands on Sale να θέσει προς πώληση ενδυμασίες για το Χάλοουιν που παραπέμπουν στο θανατηφόρο ιό.



Κλείσιμο

Έτσι, αν κάποιος ενδιαφερόμενος σερφάρει στην ιστοσελίδα της εταιρίας μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε δύο ενδυμασίες, αυτή της σέξι νοσοκόμας και του γιατρού που φροντίζει ασθενείς με Έμπολα.



Με μόλις (!) 59,99 δολάρια η στολή που περιλαμβάνει λευκή προστατευτική στολή και γάντια, με τις μπότες να μην συμπεριλαμβάνονται στη τιμή, η κάθε γυναίκα μπορεί να μεταμφιεστεί σε… σέξι νοσοκόμα έτοιμη να αντιμετωπίσει ένα ακόμα κρούσμα.



Βέβαια, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, η στολή αυτή δεν προορίζεται για ιατρική χρήση, ενώ το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία αναφέρει πως «το κοντό φόρεμα και η σικ μάσκα οξυγόνου θα αποτελέσει θέμα συζήτησης σε Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη, ανάμεσα στις fashionistas όλου του κόσμου».



Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσιεύματα έχουν ήδη πουληθεί εκατοντάδες κοστούμια, ενώ όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας ο κόσμος πρέπει να έχει την αίσθηση του χιούμορ.

Την ίδια ώρα, προς πώληση έχουν τεθεί ακόμα και λούτρινα που αναπαριστούν τον ιό Έμπολα, όπως αποτυπώνεται στο μικροσκόπιο. Το μικρό κουκλάκι πωλείται προς 9,95 δολάρια, ενώ το μεγαλύτερο προς 29,95 δολάρια.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης