Ιράκ: Έντεκα νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στη Βαγδάτη
Τουλάχιστον 23 οι τραυματίες - Ο δράστης πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος μέσα στο τέμενος την ώρα της προσευχής
Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε μια επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε εναντίον ενός σιιτικού τεμένους στην ανατολική Βαγδάτη, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και ιατρικές πηγές.
Ο δράστης πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος μέσα στο τέμενος την ώρα της προσευχής, επεσήμανε η αστυνομία.
Η επίθεση αυτή, από την οποία έχουν επίσης τραυματιστεί τουλάχιστον 32 άνθρωποι, σημειώθηκε τρεις ημέρες έπειτα από μια άλλη επίθεση που είχε κοστίσει τη ζωή σε 70 ανθρώπους εναντίον ενός σουνιτικού τεμένους στο βορειοανατολικό τμήμα της Βαγδάτης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.