Μία συγκλονιστική φωτογραφία από τις φονικές πλημμύρες στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.
Ένας σκύλος ρισκάρει τη ζωή του, για να σώσει μία γάτα, την οποία κουβαλάει με μεγάλη προσοχή επάνω στην πλάτη του. Τα δύο ζωάκια έχουν τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια τους, ωστόσο έχουν το ένα το άλλο.
Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 44 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στη Σερβία και τη Βοσνία στις χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 120 ετών, χιλιάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους για να σωθούν, ενώ ολόκληρες πόλεις απειλούνται από την άνοδο των υδάτων.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη