Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων στη δίκη του Πιστόριους

Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων στη δίκη του Πιστόριους

Την Τρίτη κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ο Γκερτ Σαάιμαν, ένας ιατροδικαστής η μαρτυρία του οποίου φαίνεται ότι αντικρούει τις μαρτυρίες πολλών γειτόνων του Πιστόριους, που ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν μια γυναίκα να ουρλιάζει πριν και αφού ακούστηκαν πυροβολισμοί από το σπίτι του στην Πρετόρια πέρυσι τον Φεβρουάριο

Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων στη δίκη του Πιστόριους
Συνεχίζονται οι καταθέσεις στη δίκη του αθλητή των Παραολυμπιακών και Ολυμπιακών Αγώνων Όσκαρ Πιστόριους ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του Ρίβα Στέενκαμπ.

Την Τρίτη κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου ο Γκερτ Σαάιμαν, ένας ιατροδικαστής η μαρτυρία του οποίου φαίνεται ότι αντικρούει τις μαρτυρίες πολλών γειτόνων του Πιστόριους, που ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν μια γυναίκα να ουρλιάζει πριν και αφού ακούστηκαν πυροβολισμοί από το σπίτι του στην Πρετόρια πέρυσι τον Φεβρουάριο.

Κλείσιμο
Η σύντροφος του Όσκαρ Πιστόριους Ρίβα Στέενκαμπ δε θα μπορούσε να έχει φωνάξει αφού χτυπήθηκε στο κεφάλι από τη σφαίρα η οποία τη σκότωσε, είπε ο Σαάιμαν.
Ωστόσο δήλωσε ότι η Στέενκαμπ τραυματίστηκε πρώτα στο γοφό και στον αγκώνα και θα μπορούσε να έχει ουρλιάξει πριν ο Πιστόριους ρίξει την τελευταία του βολή, που ήταν μοιραία.

Ο Σαάιμαν εμφανίστηκε για δεύτερη ημέρα ενώπιον του δικαστηρίου όπου ο 27χρονος αθλητής δικάζεται από τις 3 Μαρτίου.

Ένας φίλος του Πιστόριους, ο Ντάρεν Φρέσκο, ο οποίος κατέθεσε την Τρίτη, επιβεβαίωσε προηγούμενες καταθέσεις για δύο περιστατικά με πυροβολισμούς για τα οποία ο Πιστόριους επίσης αντιμετωπίζει κατηγορίες.

Ο Πιστόριους είχε πυροβολήσει μία φορά μέσα από την ηλιοροφή ενός αυτοκινήτου και είχε πυροβολήσει επίσης μέσα σε ένα εστιατόριο, είπε ο Φρέσκο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης