Η Μπιγιονσέ στα 50στά γενέθλια της Μισέλ Ομπάμα

Η Μπιγιονσέ στα 50στά γενέθλια της Μισέλ Ομπάμα

Ο Μπ. Ομπάμα θα παραθέσει προς τιμήν της ένα πάρτι με άφθονο χορό - Το Δημοκρατικό Κόμμα της έφτιαξε ψηφιακή γενέθλια κάρτα, στην οποία έβαλαν την υπογραφή τους 237.451 Αμερικανοί πολίτες

Η Μπιγιονσέ στα 50στά γενέθλια της Μισέλ Ομπάμα
Την τιμητική της έχει σήμερα η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα που κλείνει μισό αιώνα ζωής. Μάλιστα, το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ είχε την ιδέα να φτιάξει μία ψηφιακή γενέθλια κάρτα για να τις ευχηθεί, στην οποία έβαλαν την υπογραφή τους 237.451 Αμερικανοί πολίτες. 

Eν μέσω φημών για επικείμενο διαζύγιο του προεδρικού ζεύγους, η Ουάσινγκτον γιορτάζει τα 50στά γενέθλια της συζύγου του πλανητάρχη, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να αδημονούν να δουν μετά από πολλές ημέρες μαζί το προεδρικό ζευγάρι.

Κλείσιμο


Αύριο στο Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα παραθέσει προς τιμήν της ένα μεγάλο πάρτι με άφθονο χορό, με τον αμερικανικό Τύπο να υποστηρίζει ότι μπορεί να τραγουδήσει η Μπιγιονσέ. Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε «η επέτειος να μην περάσει απαρατήρητη».




Μετά από πολυήμερες διακοπές στη Χαβάη, η Μισέλ επέστρεψε στην αμερικανική πρωτεύουσα γράφοντας λίγο νωρίτερα στο λογαριασμό της στο Twitter, ότι είναι μία «καταπληκτική πενηντάρα» κι ότι, μετά από πέντε χρόνια στο Λευκό Οίκο (κι ενώ απομένουν άλλα τρία), αισθάνεται «πιο χαλαρή και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ άλλοτε».













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης