Μισέλ Ομπάμα: Είμαι μια καταπληκτική 50άρα!

Μισέλ Ομπάμα: Είμαι μια καταπληκτική 50άρα!

Την ίδια ώρα, φουντώνουν οι φήμες περί χωρισμού του προεδρικού ζεύγους

Μισέλ Ομπάμα: Είμαι μια καταπληκτική 50άρα!
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον Λευκό Οίκο για τα πεντηκοστά γενέθλια της «πρώτης κυρίας» των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα. 

Έπειτα από παρατεταμένες διακοπές στη Χαβάη, η σύζυγος του πλανητάρχη επιστρέφει σε λίγες ώρες στην Ουάσινγκτον για να γιορτάσει την Παρασκευή μισό αιώνα ζωής. Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν της στο Λευκό Οίκο ένα μεγάλο πάρτι , με άφθονο χορό.

Κλείσιμο
Λίγα 24ωρα πριν τα γενέθλιά της, η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ περιέγραψε τον εαυτό της στον λογαριασμό της στο Twitter ως μία καταπληκτική  πενηντάρα.

Η ίδια παραδέχεται πως, ύστερα από πέντε χρόνια στο Λευκό Οίκο, τώρα αισθάνεται πιο χαλαρή και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από κάθε άλλη φορά. 

Πάντως, το δώρο του συζύγου της για τα 50στά γενέθλιά της, να μείνει μακριά από τις σκουτούρες της καθημερινότητας και να γλεντήσει με φίλους την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος προσέχει τις δύο κόρες τους, Μάλια και Σάσα,  στην Ουάσινγκτον, φούντωσαν τις φήμες περί χωρισμού του προεδρικού ζεύγους.

Με την επιστροφή της στην Ουάσινγκτον , οι Αμερικανοί ανυπομονούν να μάθουν για το μέλλον της σχέσης του προεδρικού ζεύγους. Πιθανόν, η πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου, μετά την επιστροφή της από τη Χαβάη, μπορεί να  ρίξει φως στην υπόθεση. Πού βρίσκεται, δηλαδή, ο γάμος της.

Πάντως, ανεξάρτητα απο το εάν θα χωρίσει τον σύζυγό της, οι ενδυματολικές εμφανίσεις της κάθε φορά κάνουν εντύπωση.      
 
Η μακριά τουαλέτα που φόρεσε η Μισέλ στις 21 Ιανουαρίου του 2013, στο χρώμα της πορφύρας έχει πλέον περίοπτη θέση στο Μουσείο Shmithsonian.
   
Στον επίσημο χορό της ορκωμοσίας του Προέδρου των ΗΠΑ, η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου έκλεψε τις εντυπώσεις με την τουαλέτα στο χρώμα της... φωτιάς  αποδεικνύοντας πως δικαιωματικά θεωρείται πρότυπο του στυλ.
    
Για δεύτερη φορά μάλιστα διάλεξε δημιουργία του αγαπημένου της σχεδιαστή «Jason Wu». Η έξωμη κόκκινη τουαλέτα του διάσημου μόδιστρου ήταν σχεδιασμένη αποκλειστικά για την ίδια. Θυμίζουμε πως για την ίδια περίσταση το 2009 είχε ξαναφορέσει φόρεμα του σχεδιαστή Jason Wu σε λευκό χρώμα με ντεκολτέ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης