Η Μισέλ Ομπάμα λέει «ναι» στο νυστέρι

Η Μισέλ Ομπάμα λέει «ναι» στο νυστέρι

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό του προεδρικού ζεύγους, η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ δηλώνει ότι αισθάνεται περίφημα με την ηλικία και το σώμα της

Η Μισέλ Ομπάμα λέει «ναι» στο νυστέρι
Δεν αποκλείει το νυστέρι και το μπότοξ, κάνει γιόγκα για να διατηρείται σε φόρμα και φροντίζει να καταναλώνει φρούτα και λαχανικά. Εν μέσω φημών για διαζύγιο του προεδρικού ζεύγους, η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ κάνει πως δεν... ακούει δηλώνοντας σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» ότι αισθάνεται περίφημα με την ηλικία και το σώμα της.   

Η Μισέλ Ομπάμα στη συνέντευξή της που πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο στα περίπτερα, ανήμερα των 50ών γενεθλίων της, υποστηρίζει ότι νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της.  Αν και ευχαριστημένη με την εικόνα της, δεν αποκλείει όμως κάποια μελλοντική πλαστική επέμβαση ή κάποιο μπότοξ. «Αυτή τη στιγμή δεν φαντάζομαι πως θα έκανα κάτι τέτοιο, αλλά έχω μάθει επίσης στη ζωή μου ποτέ να μη λέω ποτέ», επισημαίνει η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, η οποία υπερασπίζεται την «ελευθερία των γυναικών να να κάνουν οτιδήποτε έχουν ανάγκη προκειμένου να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους».

Κλείσιμο
Παραδέχεται πως με το ντύσιμό της, φροντίζει να αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία του κορμιού της δηλαδή τα ψηλά πόδια. Δηλώνει επίσης πως κάνει πολλή γιόγκα και πως προσέχει τη διατροφή της καταναλώνοντας φρούτα και λαχανικά. 

«Μεγαλώνοντας αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και σταματάς να ακολουθείς τις τάσεις της μόδας ή να αντιγράφεις την έφηβη κόρη σου», προσθέτει αφήνοντας να εννοηθεί πως τα έχει βρει με τον εαυτό της .

Η Μισέλ θα γιορτάσει αύριο τα 50ά γενέθλιά της με την οικογένειά της την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό του προεδρικού ζεύγους. Το Σάββατο, στον Λευκό Οίκο, ο Μπαράκ Ομπάμα της ετοιμάζει πάρτι - έκπληξη με άφθονο χορό, στο οποίο ίσως τραγουδήσει και η Μπιγιονσέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης