Στον κατάλογο με τα δημοπρατηθέντα κτίρια και διαμερίσματα δεν αναφέρεται ότι το σπίτι ανήκει στην τραγουδίστρια
UPD:
Στο «σφυρί» βγαίνει το σπίτι της Έιμι Γουάινχαουζ έναντι 1.8 εκατομμυρίων λιρών. Το διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή Κάμντεν Τάουν του Λονδίνου, είναι εκεί όπου η άτυχη τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή το Δεκέμβρη του 2011.
Η οικογένεια της Έιμι, είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να πουλήσει το σπίτι της έναντι 2.7 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο το ενδιαφέρον δεν ήταν το αναμενόμενο με αποτέλεσμα να «ρίξουν» την τιμή με την ελπίδα να πωληθεί. Το σπίτι θα δημοπρατηθεί στις 3 Δεκεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον κατάλογο με τα δημοπρατηθέντα κτίρια και διαμερίσματα δεν αναφέρεται ότι το σπίτι ανήκει στην τραγουδίστρια.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.