Την επέτειο της εθνικής ανεξαρτησίας των ΗΠΑ βρήκε ο Ντόναλντ Τραμπ για να επιτεθεί στην Ευρώπη για την μεταναστευτική πολιτική της βρήκε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Σε ανάρτησή του στο Truth Social και χωρίς να υπάρχει κάποια προφανής αφορμή, ο Τραμπ γράφει: «Η Ευρώπη μαθαίνει ότι, όταν παίρνεις εγκληματίες του Τρίτου Κόσμου, γίνεσαι χώρα του Τρίτου Κόσμου. Γίνεται γρήγορα, εν ριπή οφθαλμού. Εγώ εκλέχτηκα πάνω στην ώρα!!!».
Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που ο Τραμπ επιτίθεται κατά των ευρωπαϊκών χωρών για την πολιτική τους για το μεταναστευτικό (ή μάλλον την απουσία της). Αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που λέει ότι πολλοί από τους μετανάστες είναι στην πραγματικότητα εγκληματίες.
Ξενίζει κάπως η τελευταία του αναφορά και το αν εννοεί ότι ο ίδιος εκλέχτηκε πάνω στην ώρα για να σταματήσει το φαινόμενο.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.