Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Calder το πρωί της Δευτέρας όταν ένας άνδρας τραυματίστηκε από μαχαίρι και μία γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες.
Ο αστυνομικός επιθεωρητής Σκοτ Κένεντι δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κοινό για τη βοήθεια και την υπομονή του κατά τη διάρκεια της αντιμετώπισης αυτού του περιστατικού. Κατανοώ ότι το συμβάν ήταν ανησυχητικό για την τοπική κοινότητα και θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει περαιτέρω κίνδυνος».
Εικόνες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρονται να δείχνουν τον ύποπτο να κρατά από ένα μαχαίρι σε κάθε χέρι, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.